Практичний посібник для пошуку і подолання психологічної травми, яка є в кожному з нас, і набуття щастя і спокою.
Негативні образи з минулого перетворюються на внутрішнього критика, який заважає нам нормально жити і не дає рухатися вперед. В результаті ми вступаємо у відносини не з тими людьми, не можемо прийняти власне тіло і вважаємо, що недостатньо добре виглядаємо, схильні до тривожності і/або депресії, думаємо про себе в зневажливій манері, відчуваємо себе втраченими і намагаємося позбутися цього почуття за допомогою алкоголю, переїдання або наркотиків, застряє в деструктивних моделях поведінки — і одночасно боїмося виходу з цієї ситуації і змін на краще.
З книги ви дізнаєтеся, як усвідомити деструктивні патерни і зрозуміти, де саме ви застрягли. Автор дає вправи, які допоможуть подолати цей деструктив.
Книга-поєднання терапевтичних досліджень, практичних порад та 11 інструментів відновлення від психологічної травми.
Для кого книга
Для тих, хто хоче позбутися від деструктивних моделей поведінки, розібравшись в їх справжніх причинах.
Для тих, хто бореться з тривогою, депресією, негативним чином свого тіла.
Для тих, хто застряг в деструктивних і токсичних патернах і циклах.
від автора
Пройшовши особистий шлях зцілення від власної травми, я створила програму, що поєднує цей досвід з моєю клінічною освітою, щоб дати можливість кожному почати свій процес зцілення без необхідності звертатися до фахівця. У кожного з нас є можливість змінити себе, і мені хотілося допомогти вам зробити перші кроки до радісних змін, які знаходяться в межах досяжності.
Поки я долала власну травму, я навчилася використовувати певні інструменти, які дозволили мені розвинути дбайливе ставлення до себе. Так я знайшла впевненість і сміливість, щоб прагнути до життя, про яку завжди мріяла. Я змогла перейнятися ідеєю близькості і вразливості у відносинах, почати зосереджено і впевнено рухатися до моїх кар'єрних цілей і повірити, що я завжди зумію подбати про себе, — все це і зараз мій Орієнтир.
Ця книга для мене — можливість показати вам, як домогтися того ж. Я написала її, щоб поділитися з вами тим, що дізналася про зцілення, чесність, відновлення і доброту. Я покажу вам, з чого почати заліковувати свої рани, знайти дбайливе ставлення до себе і дати собі право жити тим життям, про яку ви дійсно мрієте. Разом ми будемо спостерігати, як стає ясніше, чому зараз все саме так, і я покажу вам, як знайти практичні способи впоратися з ситуацією.
https://privatelink.de/?https://www.mann-ivanov-ferber.ru/books/nachni-vybirat-sebya/