Що нового?

Придбаний [Аудіокнига] народиш – не пройде. Сучасний мануал про жіноче здоров'я (Анастасія Яхонт)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 166 ГРН
Учасників: 0 з 6
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 28.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Все про жіноче здоров'я, гігієну і любов до свого тіла, з фактами і науковими доказами.

Nochnajaskazka (Анастасія Яхонт)-секс блогер, сексолог-дослідник, експерт в області статевого виховання, розповість тобі все про жіноче здоров'я, гігієну і любов до свого тіла, підкріплюючи слова фактами і науковими доказами.

Кожна з нас хоч раз чула жахливий і некомпетентний термін "народиш – пройде". Не пройде. Наш організм так не працює. Ми повинні навчитися прислухатися до свого тіла, вміти запобігати небажані наслідки, не боятися йти в жіночу консультацію і знати, як відрізнити компетентного лікаря від того, хто може перетворити цей і подальші огляди в справжній кошмар.

Але час невігластва пройшло і зараз турбота про себе і бажання бути здоровою перемогло. Тепер ми відкрито говоримо про важливі теми жіночого здоров'я, сміливо задаємо питання, які раніше соромилися озвучити.

Це найкраща книга для кожної дівчини, якій важливо чути своє тіло, адже всередині ви дізнаєтеся як:
  • Як вибрати свого гінеколога і зрозуміти його компетентність, яких гінекологічних міфів остерігатися;
  • Про інтимну гігієну, Як правильно доглядати, щоб не було наслідків;
  • Про жіноче інтимне здоров'я і як зрозуміти, що пора бігти до лікаря;
  • Як зрозуміти, чи нормально ти виглядаєш внизу, про комплекси і звуки, яких соромляться;
  • Детальніше про гінекологічні захворювання, знання важливі;
  • Все про менструальному циклі, що відбувається з тілом, про догляд, біль і засоби, які тобі потрібні;
  • Про види контрацепції, що потрібно знати, з чого вибрати і чим вони відрізняються;
  • Що таке ЗПСШ і як убезпечити себе від них.
На якому б етапі свого життєвого шляху ви не знаходилися, чи повністю ви задоволені своїм інтимним здоров'ям, після прочитання цієї книги ви зможете дбайливіше піклуватися про своє внутрішнє Я, чути сигнали і зробити життя більш гармонійним.
  • Тривалість: 14 ч.03 хв. 07 сек.
  • Формат: мр3, м4в
https://privatelink.de/?https://www.litres.ru/audiobook/anastasiya-yahont/rodish-ne-proydet-sovremennyy-manual-o-zhenskom-zdorove-68945136/

Угорі