приклади і кейси з 20-річної практики автора. Допоможе стати хорошим фахівцем з вирішення проблем. Дієві стратегії вирішення проблем в особистому житті, бізнесі та суспільстві
про книгу
Практична книга з авторськими стратегіями вирішення проблем і реальними кейсами.
Невміння вирішувати проблеми призводить до невиправданих витрат часу, сил і грошей. Нет Грін навчить вас вирішувати складні проблеми в різних сферах — в бізнесі, на суспільному рівні і в особистому житті. Він пропонує дев'ять універсальних стратегій, які допоможуть впоратися з будь — якими завданнями-від дрібних побутових неприємностей до серйозних організаційних проблем на роботі і сімейних конфліктів.
по Гріну необхідно:
Для кого книга
Нат Грін-підприємець, мислитель, фанат політики, письменник і фахівець з вирішення проблем (займається цим більше 20 років), щосили прагне постійно досягати неможливого і розкривати потенціал людей і систем у всьому світі.
про книгу
Практична книга з авторськими стратегіями вирішення проблем і реальними кейсами.
Невміння вирішувати проблеми призводить до невиправданих витрат часу, сил і грошей. Нет Грін навчить вас вирішувати складні проблеми в різних сферах — в бізнесі, на суспільному рівні і в особистому житті. Він пропонує дев'ять універсальних стратегій, які допоможуть впоратися з будь — якими завданнями-від дрібних побутових неприємностей до серйозних організаційних проблем на роботі і сімейних конфліктів.
по Гріну необхідно:
- перестати вгадувати;
- ретельно вивчити проблему;
- прийняти своє незнання ("я знаю, що нічого не знаю");
- визначити, яку саме проблему потрібно вирішити;
- заглибитися в основи;
- не сподіватися на експертів;
- вірити в прості рішення;
- приймати рішення на основі фактів (а не особистих суджень і суб'єктивної думки);
- дотримуватися мети.
Для кого книга
- для бізнесменів, менеджерів вищої та середньої ланки, яким потрібен чіткий підхід для вирішення складних проблем.
- для кожного, хто хоче навчитися вирішувати неоднозначні проблеми, з якими він регулярно стикається.
Нат Грін-підприємець, мислитель, фанат політики, письменник і фахівець з вирішення проблем (займається цим більше 20 років), щосили прагне постійно досягати неможливого і розкривати потенціал людей і систем у всьому світі.
https://privatelink.de/?https://www.mann-ivanov-ferber.ru/books/hvatit-gadat/