Що нового?

Придбаний [Аудіокнига] перестаньте гадати! Дев'ять стратегій для вирішення будь-яких проблем (немає Грін)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 120 ГРН
Учасників: 0 з 6
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 20.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
приклади і кейси з 20-річної практики автора. Допоможе стати хорошим фахівцем з вирішення проблем. Дієві стратегії вирішення проблем в особистому житті, бізнесі та суспільстві

про книгу
Практична книга з авторськими стратегіями вирішення проблем і реальними кейсами.
Невміння вирішувати проблеми призводить до невиправданих витрат часу, сил і грошей. Нет Грін навчить вас вирішувати складні проблеми в різних сферах — в бізнесі, на суспільному рівні і в особистому житті. Він пропонує дев'ять універсальних стратегій, які допоможуть впоратися з будь — якими завданнями-від дрібних побутових неприємностей до серйозних організаційних проблем на роботі і сімейних конфліктів.

по Гріну необхідно:
  1. перестати вгадувати;
  2. ретельно вивчити проблему;
  3. прийняти своє незнання ("я знаю, що нічого не знаю");
  4. визначити, яку саме проблему потрібно вирішити;
  5. заглибитися в основи;
  6. не сподіватися на експертів;
  7. вірити в прості рішення;
  8. приймати рішення на основі фактів (а не особистих суджень і суб'єктивної думки);
  9. дотримуватися мети.
у своїй книзі нет пояснює, чому ці стратегії працюють, наводить приклади і кейси з особистої практики. Це не покроковий алгоритм, а стратегії, на основі яких кожен може виробити власну методику вирішення складних проблем. Не потрібно гадати, а потрібно копати (вникати і розбиратися) — ось до чого в першу чергу закликає нет Грін.

Для кого книга
  • для бізнесменів, менеджерів вищої та середньої ланки, яким потрібен чіткий підхід для вирішення складних проблем.
  • для кожного, хто хоче навчитися вирішувати неоднозначні проблеми, з якими він регулярно стикається.
про автора
Нат Грін-підприємець, мислитель, фанат політики, письменник і фахівець з вирішення проблем (займається цим більше 20 років), щосили прагне постійно досягати неможливого і розкривати потенціал людей і систем у всьому світі.
https://privatelink.de/?https://www.mann-ivanov-ferber.ru/books/hvatit-gadat/

Угорі