Що нового?

Придбаний [Аудіокнига] просто робіть! Роби просто (Оскар Хартманн)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 295 ГРН
Учасників: 0 з 20
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 15.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Все, про що ви навіть не мріяли, можна втілити в життя в той момент, коли ви вирішили виграти. У світі, де вся існуюча інформація є у кожного в телефоні, якість нашого життя залежить тільки від якості питань, які ми задаємо. Які питання ми задаємо - такі відповіді і знаходимо.
  • Як перетворити свою історію страждання в історію процвітання?
  • Як грати в гру низьких ймовірностей?
  • Як стати чемпіоном свого десятиборства?
" кожен місяць я отримую тисячі листів з вдячністю від людей, яким моя філософія, відображена у відео на моєму ютуб-каналі і в моїх постах в Instagram, допомогла пройти хіміотерапію, встати на ноги після розлучення, заново знайти в собі сили після банкрутства і краху компанії, допомогла професійним спортсменам повернутися в спорт і багато іншого. Цей потік листів не припиняється ні на день. Перші десять років свого бізнес-життя я рухав вперед тільки свої справи, але зараз виникло непереборне бажання рухати вперед людей назустріч їх цілям і прагненням. Я написав цю книгу з метою просунути вас вперед на шляху до життя, про яке ви мрієте". Напевно, вам хочеться закинути ногу на ногу, зручно влаштуватися в улюбленому кріслі і мрійливо зануритися в світ чужих досягнень. Пошукати там закономірності успіху і, запам'ятавши пару слушних думок, навіть отримати один Інсайт! Якщо у вас дійсно такі плани, то краще відкласти читання. До того часу, поки стане зовсім не під силу і "болісно боляче за безцільно прожиті роки". "Я задам вам питання, які свого часу дуже допомогли мені, і, я сподіваюся, допоможуть і вам змінити погляд на багато речей".

вам не потрібна моя історія якщо:
  • ви задоволені всіма сферами свого життя. Я щиро вірю, що такі люди існують, і дуже радий за вас, якщо ви один з цих щасливчиків.
  • Ви там, де ви хочете бути. Ви ніколи не ставили перед собою грандіозних цілей або, навпаки, вже домоглися бажаного і готові зупинитися? Вітаю, Ви там, де хочете бути!
  • ви готові миритися зі своєю історій страждання. Є люди, для яких будь-яка зміна в житті доставляє дискомфорт і страждання.
дуже вас прошу: не потрібно себе мучити — не читайте цю книгу.
підприємець, сім'янин, спортсмен і філантроп.
Народився в сім'ї російських німців в Казахстані в 1982 році. У 7 років переїхав з батьками до Німеччини. У 17 років переїхав до США, де пройшов навчання в Тuscarawas Valley High school. Потім повернувся до Німеччини, кращим на своєму потоці закінчив технічну гімназію. Альтернативну службу в 2004 році пройшов в Росії, в Російській дитячій клінічній лікарні. Потім були Бізнес-школа управління WHU в Koblenz за спеціальністю "Міжнародна економіка", МВА в University of Hawaii (США) і фінансова академія (Росія). Одружений на Тетяні Хартманн, виховує трьох дітей.

Засновник більше 10 компаній, капіталізація яких перевищує 5 млрд.доларів США, включаючи лідируючі в своїх галузях KupiVIP, CarPrice, Aktivo і FactoryMarket.

Оскар присвячує значну частину часу розвитку підприємництва у світі. Його ініціативи спрямовані на посилення сильних і розкриття потенціалу молодих людей і успішних підприємців. Для цього він створив фонд цільового капіталу WELF, Фонд російської економіки, бізнес-клуб Equium, програму Preactum, Pro-woman і Mentori. Також є головою опікунської ради рибалок Фонду, місія якого - "сформувати в країні традицію розвитку соціуму своїми руками". Щороку стає ментором 5 підприємців.
Один з найбільш затребуваних спікерів багатьох форумів, амбасадор щорічних конкурсів для підприємців, таких як, "прорив року" і "EY-Entrepreneur of the year", став одним з найуспішніших бізнес-ангелів світу. На міжнародному конкурсі Ernst & amp; Young " Підприємець року 2015 "в Росії отримав номінацію"майстер інвестицій". Входить до Ради директорів "Альфа Банк" і топ-1000 найбагатших жителів Німеччини.
Формат: МР3
https://privatelink.de/?https://www.justfuckingdoit.ru

Угорі