Що нового?

Придбаний [Аудіокнига] розум під контролем. Неочевидні стратегії досягнення цілей (Роджер Сайп)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 166 ГРН
Учасників: 0 з 13
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 13.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Нова книга від автора бестселера" розвиток мозку " про те, як добиратися до мети швидше, при цьому пригальмовуючи і зменшуючи оберти. Успіх в житті можна було б визначити одним словом-більше. Працюй більше. Роби більше. Досягай більшого. І як можна швидше. Люди крутяться як білки в колесі, а результатом стає стрес і спустошеність. А тепер уявіть, що досягти всього цього можна і іншим, набагато кращим способом... уповільнивши хід. Так-так, ви не помилилися-за-мед-Лів, зіскочивши з білячого колеса.

Уповільнити темп-Це не розкіш, це необхідність. Виснажений шаленою швидкістю мозок просто-напросто не може функціонувати в повній мірі. Не поспішаючи ви досягнете набагато більшого, ніж якщо будете мчати, як ракета, — адже ваше паливо швидко закінчиться. Рухаючись повільно, ви залишаєте собі час обміркувати нові ідеї, знайти несподівані підходи до старих проблем, наповнити свіжим повітрям кожне починання.

з книги ви дізнаєтеся:
  • Як поєднувати необхідні зусилля з високим ступенем зосередженості, залученості і відчуття себе в потоці.
  • як вибудувати розумові схеми для ідеального виконання робочих і особистих завдань.
  • Як розвинути свою креативність і збільшити ефективність.
  • Як сформувати стійку систему енергії, доходу і здоров'я.
Ви знаєте, що здатні на більше, але стрес поневолив ваші тіло, мозок і душу. Розслабтеся, зробіть глибокий вдих і пристебніть ремені. Перестаньте хапатися за все відразу і почніть робити те, що дійсно потрібно робити. І тоді результат не змусить себе чекати!
часом найцінніші життєві і ділові уроки наздоганяють нас в самих незвичайних обставинах. Ідея цієї книги прийшла мені в голову, коли під час пробіжки мене обігнала 78-річна літня леді.

Я безуспішно намагався підготуватися до марафону протягом декількох років. Строго кажучи, я бігав подібні старти кілька разів і хотів знову набрати форму, щоб поставити особистий рекорд. Але прогресу все не було. Проблема полягала в тому, що мене немов переслідували травми: спочатку голеностоп, потім коліно, потім стегно. І кожен раз мені доводилося відмовлятися від тренувань на кілька місяців, щоб потім починати все заново. Безперервний процес: крок вперед-два назад.

У спробах з'ясувати, які існують способи збільшення швидкості бігу без втрати витривалості, я прочитав кілька книг, в яких радили тренуватися в гранично повільному темпі, щоб досягти максимального прискорення. Коли я вперше зіткнувся з цією теорією, вирішив, що це якийсь нонсенс. Мене завжди вчили, що якщо хочеш бігти швидше на офіційному старті, ти повинен бігати швидше і на тренуваннях. Пригальмувати, щоб досягти більшої швидкості, - це звучить парадоксально і дивно, хіба ні?
Але найцікавіше, що це дійсно працює.
Для кого книга?Для тих, хто хоче досягти успіху в житті і при цьому зберегти усвідомленість і не загрузнути в стресі.
Формат : mp3, m4b
https://privatelink.de/?https://www.mann-ivanov-ferber.ru/books/razum-pod-kontrolem/

Угорі