Що нового?

Набір учасників [Аудіокнига] Рух. Як досягти найкращих спортивних результатів (Гретхен Рейнольдс)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 169 ГРН
Учасників: 0 з 7
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 25.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

У той чи інший момент майже кожна людина, що займається спортом, задається питаннями: чи правильно я це роблю? Чи достатньо у мене навантаження? Спираючись на науковий підхід і цитуючи новітні дослідження вчених, Гретхен Рейнольдс розповідає, як тренуватися правильно і підтримувати свою форму без шкоди здоров'ю. Автор також ставить під сумнів закоренілі переконання, такі як необхідність розтяжки і розігріву перед заняттям, позитивний ефект занурення ніг в лід при болях в м'язах, переваги носіння біговій взуття і багато іншого. Озброєні інформацією з цієї книги, слухачі будуть натхненні і мотивовані переоцінити звичні програми вправ і внести позитивні зміни в свої тренування.

А ви ЗНАЛИ, що ...

- Вітаміни не тільки марні, але й можуть звести нанівець переваги фізичних вправ.

- Кращий засіб від м'язових спазмів-розсіл!

- Перші 20 хвилин вправ знижують ризик передчасної смерті на 20%.

- Йога сприяє ремоделюванню м'язів майже так само швидко, як тренування на тренажерах.

- Якщо ви хочете схуднути, то тренуйтеся перед сніданком, а в свій сніданок включайте яйця.

- Вправи допомагають поліпшити розумові здібності, відсуваючи початок недоумства на кілька років вперед.

- Уникайте надмірного пиття: вам не потрібно випереджати свою спрагу. Якщо ви хочете пити-пийте. Якщо немає, то, значить, вашому організму і не потрібно.

Автор книги, журналіст ГРЕТХЕН РЕЙНОЛЬДС, пише вже більше десяти років. Вона була репортером рубрики про здоров'я та фітнес у журналах Runner's World, Bicycle, Oprah Magazine та Women's Health. Її колонка" Phys Ed " в New York Times-одна з найбільш читаних і популярних.

Під науковою редактурою В'ЯЧЕСЛАВА ГУТНИКОВА, спортивного блогера, тренера і автора наукових статей на тему спорту.

https://privatelink.de/?https://www.litres.ru/grethen-reynolds/dvizhenie-kak-dostigat-luchshih-sportivnyh-rezul-68336003/

Угорі