Що нового?

Придбаний [Аудіокнига] що повинен знати мій син про пристрій цього світу (Фредрік Бакман)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 99 ГРН
Учасників: 0 з 5
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 20.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Фредрік Бакман "що мій син повинен знати про устрій цього світу "- нова пронизлива книга від автора бестселера"друге життя Уве"

Бакман визначає жанр цієї книги як" розширений блог " – вона дійсно нагадує онлайн-щоденник або серію постів в ЖЖ. Звертаючись до свого маленького сина, автор розмірковує про найрізноманітніші предмети – від футболу до "Ікеї", від комп'ютерних ігор до категорій добра і зла. І попутно ділиться першим, часом комічним, досвідом батьківства-з тією унікальною чисто бакмановской сумішшю іронії і ніжності, яка принесла йому любов мільйонів читачів.

Це не тільки розмова на рівних з крихітним істотою, якому ще належить стати особистістю, а й чесна розмова з самим собою, спроба осмислити свою відповідальність за те, що відбувається в світі.
" Прости мене, будь ласка.

• За все, що я зроблю в найближчі років вісімнадцять.
  • За все, що втрачу. За все, чого не зрозумію. За всі виклики в школу, про які ти постараєшся мені не говорити...
  • За всі випадки, коли тобі буде за Мене соромно. За всіх дівчаток, яких ти не наважишся запросити до нас на вечерю ...
  • За всі мої " а я вас з мамою попереджав!". За те, що буду пхати п'ять твоїм приятелям.
  • За те, що куплю Мінівен.
  • За ковбойський капелюх. Що буду ходити в шортах ...
  • За футболку " справжній МУЖИК важить 90+".
  • За безглузду промову, яку я штовхнув на твоєму випускному ...
Коли ти станеш старше, то зрозумієш, що, поки ти ріс, я наробив чимало помилок. Я це знаю. Я з цим змирився. Але хочу, щоб ти знав: я дуже, дуже старався.

Викладався до останнього.
Гуглив до чортиків в очах ...

Ця книга для тебе".
Тривалість : 3 ч.18 хв. 16 сек.
Перекладач : Катерина Чевкіна
Читець: Кирило Радциг
https://privatelink.de/?https://www.litres.ru/fredrik-bakman/chto-moy-syn-dolzhen-znat-ob-ustroystve-etogo-mira-44527437/

Угорі