Що нового?

Придбаний [Аудіокнига] Сто років самотності (Габріель Гарсія Маркес)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 94 ГРН
Учасників: 0 з 5
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 19.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

"Сто років самотності" - всього лише поетичне втілення мого дитинства. Це цілісне літературне свідчення всього, що, так чи інакше, зачіпало мене в дитинстві. У кожному герої роману є частка мене самого", стверджує нобелівський лауреат, автор світових бестселерів Габріель Гарсія Маркес.

Вперше роман "Сто років самотності" був опублікований в 1967 році. Аргентинське видавництво "Сурамерікана" випустило книгу накладом у вісім тисяч примірників, з розрахунком на те, що вона як-небудь розійдеться за рік. Весь тираж розкупили за кілька днів. Так почалася всесвітня слава роману, успіх якого можна порівняти тільки зі стихійним лихом. Понад двадцять мільйонів примірників цього шедевра світової літератури розійшлися по планеті і принесли Колумбійському письменнику і журналісту світову славу.

Причина такої популярності очевидна. Самотність-одвічний ворог людства, бранцем якого може стати кожен з нас. Роман "Сто років самотності" з його повторюваним мотивом краху людських надій трагічний, але в той же час він не залишає тяжкого почуття безнадійності. Занадто сильні у героїв прихильність до рідної землі, працьовитість, душевна стійкість, чесність, сміливість. Герої роману, проходячи через багато життєвих випробувань і спокуси: владолюбство, багатство, святенництво, авантюризм, розпуста – в кінцевому підсумку розуміють, що перемогти все може тільки любов. Саме вона в її різноманітних проявах стає особливим, самостійним дійством в захоплюючому сюжеті. В цьому то і полягає життєстверджуюча сила роману "Сто років самотності".

Тривалість : 10 ч.42 хв. 43 сек.
Перекладач : м. і. Билинкина
Читець: Борис Плотніков
https://privatelink.de/?https://www.litres.ru/gabriel-garsia-markes-44998/sto-let-odinochestva-5957144/

Угорі