Що нового?

Придбаний [Аудіокнига] за крок від вічності. Як я став кіборгом, щоб перемогти смерть (Пітер Скотт-Морган)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 147 ГРН
Учасників: 0 з 7
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 21.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Опис книги
* Захоплююча історія від першої особи – вченого, який вирішив перетворитися на кіборга, щоб перемогти невиліковну хворобу, що вразила його ЦНС.

* Реальний досвід використання останніх досягнень робототехніки, ШІ та хірургії у створенні напівлюдини-напівробота.

* Опис експерименту, який здатний змінити майбутнє смертельно хворих людей.

У 2017 році американському вченому-робототехніку Пітеру Скотту-Моргану діагностували бічний аміотрофічний склероз – хвороба, яку лікарі визнають невиліковною (ця недуга свого часу зруйнував нервові клітини Стівена Хокінга). Але Скотт-Морган не здався. Він використовував широкі знання, досвід та новітні технології, щоб замінити частину постраждалих функцій свого організму електронікою. Потім вчений вирішив перемістити свій аватар в комп'ютер за допомогою штучного інтелекту і стати Пітером 2.0, щоб не просто перемогти хворобу, але отримати шанс на вічне життя в машині. Ця книга описує експеримент, схожий на сюжет науково-фантастичного фільму, проте абсолютно реальний. Завдяки старанням вченого люди з інвалідністю отримують шанс вижити. Експеримент Пітера 2.0 здатний змінити майбутнє.

цитати

"Була зима. Ми вирушили в погоню за північним сяйвом і забралися вже дуже далеко на північ від полярного кола, де я і відмокав в той день в гарячій ванні. Потім встав-вода була ще теплою-і витер рушником все тіло вище колін. Підняв ліву ногу, струсив краплі, як собака, яка наступила в щось неприємне, і поставив її на килимок. Як слід обтрусити праву ногу я не зміг. Вона лише злегка колихалася".

"Кожній людині від народження дано право змінити світ. До цього висновку я прийшов до свого шістнадцятого дня народження, і мені подобалося думати, що домогтися змін можна, тільки порушуючи правила".

"Місяці чотири, якщо не помиляюся, я провів у стадії заперечення, перш ніж прийняти, нарешті, для себе нову істину: ймовірно, це не просто період. Ймовірно, я зараз не просто експериментую з новим стилем життя, що має на увазі обмежені можливості, щоб потім повернутися до звичного, як у всіх, темпу пересування. Ймовірно, тепер я інвалід".

Для кого:

Для тих, хто цікавиться останніми досягненнями в області ШІ, хірургії та робототехніки.
  • Тривалість: 10 ч.24 хв. 44 сек.
  • Формат: мр3, м4в
https://privatelink.de/?https://www.litres.ru/piter-skott-morgan/v-shage-ot-vechnosti-kak-ya-stal-kiborgom-chto-68335408/

Угорі