Створіть стильний, відповідний Вам гардероб! Ви навчитеся шити з нуля і будете з гордістю носити свої вироби всього за 8 тижнів.
в курс входять
- Відео-уроки. Урок-це відео, в якому детально розбирається кожен етап пошиття вашого вироби
- Лекала розміри: 40 - 48 (Ви отримуєте лекала всіх розмірів). Формат лекал: А4-роздруківка на звичайному принтері
Здрастуйте! Мене звуть Анна Михайлова. Я шию весільні сукні більше 6 років. Погодьтеся, зовсім невеликий термін, однак, за цей час мій бренд AURORA Couture набув популярності не тільки в Росії, але і за кордоном. Ми ростемо, вчимося і розвиваємося кожен день у всіх напрямках. Це дозволило за 6 років зшити і продати більше 3 000 весільних суконь. Я завжди ділюся порадами і досвідом зі своїми ученицями в школі і передплатниками в блозі. Даю бізнес поради та рекомендації та розповідаю про свій підприємницький досвід. Я дипломований стиліст-іміджмейкер. Працювала стилістом в російському бренді одягу, практикувала індивідуальний шопінг і розбір гардеробу жінок на цьому курсі я поділюся всіма секретами створення ідеального гардеробу своїми руками! Михайлова Анна
Засновник онлайн школи шиття AURORA Sew
Засновник онлайн школи шиття AURORA Sew
у перший місяць:
1. Піжама шовкова
у другий місяць:- Блуза/топ з окантовкою
- Модний світшот
- Сукня з рукавом реглан
5. Спідниця пряма на поясі
в третій місяць*:- Блуза з коміром
- Сукня з віденським швом
- Пальто без підкладали
9. Костюм з шовку-блуза і штани
*тільки на тарифах" я сама "і"Хочу все знати" - Жакет з підкладів
- Вечірня сукня
Для кого цей курс: Курс підходить як для новачків, так і для тих, хто вже добре і багато шиє
Щотижня виходитиме урок по 1 виробу + на самому початку пройде прямий ефір зі стилістики та поєднання кольорів
Після закінчення курсу ви
- вивчіть технології, необхідні в пошитті будь-яких виробів
- створите капсульний гардероб речей, що поєднуються між собою
- оновіть свій гардероб
- Запропонуйте клієнтам модні наряди
У ПАКЕТ входить:
* Доступ до 11 курсів: піжама, світшот, пальто без підкладали, пряма спідниця, 2 сукні різної конфігурації, 2 блузи
+ вечірня сукня, жакет, костюм з шовку
https://privatelink.de/?https://aurorasew.ru/shup_base4