Що нового?

Придбаний АВІА Кунг Фу: пошук дешевих авіаквитків (Міша Кірсанов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1103 ГРН
Учасників: 0 з 26
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 44.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Привіт, мене звуть Міша і я алкого ... мандрівник.
Тут повинна бути історія про те що" так було не завжди " та інші бла-бла-бла, які ти часто бачиш в Інтернеті. Але ні, цього не буде)
Найголовніша моя здатність-це подорожувати бюджетно.
Бюджетно-це не означає Спати на лавках і в кущах.
Бюджетно-це купувати круті варіанти за копійки.
Ні, я не живу в тій халепі на задньому плані я їду на скутері в комфортний готель
Я купую пакетні тури менше ніж за 10 000 рублів на двох. Авіаквитки за 169 рублів. Можу за 1 день об'їхати з десяток цікавих і нетуристичних пам'яток.
Скоро сезон зимових свят-Новий рік, а потім весна, літо...
І ти звичайно думаєш:
"Пора б намутити собі спритні квитки і дико відпалити закордоном на заздрість всім знайомим. А то всі ці успішні блогери задовбали-вони немов живуть в аеропортах і подорожах.“
я теж трохи блогер і це мій Instagram
Так-так, Я розумію тебе, сам також думав раніше! Але виявилося що все простіше, ніж здається...
Ось до речі, ти ж дивишся всі ці паблік з дешевими квитками?
А Чи розумієш ти як їх шукати і звідки вони беруться?
Блін, начебто вони є, але часто захочеш купити - і все розсипається як пил...
а вже як їх шукати такі круті квитки самому під свої напрямки - і зовсім незрозуміло. Напевно ті люди, що постять їх в мережу, володіють якимись супер технологіями.
Я відповім так-володіють!
Але це ніякий то там секретний сайт з пошуку квитків...
Це навик і система. Якими легко може опанувати кожен, при бажанні.
шукати такі квитки самостійно, а не натикатися в паблік — просто навик і система дій!
Я вже давно в темі подорожей і вже сформував власну систему дій і набір інструментів!

І спеціально для тебе...
Уклав всю свою систему пошуку квитків в послідовність. І готовий навчити тебе Шукати квитки, як я і як ці круті мандрівники, яких ти знаєш)
Подорожі-це розвиток і найпростіший шлях до щастя. І вони доступні абсолютно кожному-перевірив на собі і хочу вкласти свої знання в тебе!
Блін, та я цим вже займаюся щосили і публікую корисний контент і лайфхаки.
Проте.....
Системно структурована інфа в форматі курсу заходить по справжньому ефективно. Ти отримуєш інформацію і тут же застосовуєш її. А я і інші учасники допомагаємо тобі.
Давай так.
Якщо коротко - після проходження курсу ти зможеш знаходити Авіаквитки по будь-яких напрямках значно дешевше ніж за регулярними цінами. Так-так супердешеві квитки як в розпродажних пабліках, але знайдені самостійно під твої дати і напрямки.
Легко, читай далі!
Ееслі сухо і за фактами, то мій курс це:
  • знання, які багаторазово окупляться в першій же подорожі
  • 5 докладних відеоуроків
  • закрита група і чат однодумців
  • відповіді на запитання
  • Методички з добірками потрібних сервісів і моя портативна збірка браузера з вшитими travel закладками
  • Запис всіх занять, яка буде доступна на все життя. Ти можеш придбати його" про запас " і повернутися до перегляду в будь-який час.
  • бонуси і подарунки від партнерів, загальною вартістю понад 3 000 рублів
и: вивчаєш курс і інструменти, застосовуєш і економиш шалені гроші, подорожуючи з розумом.
____

розбір принципів роботи і "базових" методів пошуку авіаквитків. Секрети Авіасейлс, Скайсканнер і Момондо, які ретельно приховані від очей.
Результат проходження:
Ти вже знаєш як працює галузь і пошуковики. І починаєш шукати квитки на свій напрямок. Я та інші учасники радимо свої маршрути та лайфхаки.
____

починаємо шукати по дорослому. Мій секретний алгоритм пошуку квитків: 1-2-3 і найдешевший квиток в кишені!
Результат проходження:
Ось тут ти вже починаєш обростати travel м'язами і знаходити ті самі убер-дешеві квитки (від 75 рублів!). Ці знання окупають себе в першій же поїздці. А протягом життя...мені навіть страшно уявити цифру з такою кількістю нулів. Так, це реально велика вигода до речі, багато учнів вже на цьому етапі знаходять відповідні квитки і відлітають в подорож за копійки!
____

планування. Як будувати маршрут, розкладати на сегменти і комбінувати різні види транспорту. Схеми, як найдешевше потрапити в Європу/Азію. Основні хаби і лайфхаки.
Результат проходження:
Ти можеш планувати маршрут і бюджет подорожі, дізнаєшся перевірені схеми - як дешево потрапити в Європу і Азію. На основі цього робиш цікаві маршрути, комбінуючи різні види транспорту. Економія при такому розкладі складе до 70% від регулярної ціни, яку ти зазвичай бачиш в пошукових системах квитків.
____

Хитрим і ловчим: милі авіакомпаній, посередники і аггрегатори, промокодом, кешбек і тд - навіщо платити, якщо можна літати безкоштовно?
Результат проходження:
Ти отримуєш навички, які дозволяють економити до 70% від ціни яку ти бачиш в пошукових системах. А при особливій старанності-літати і зовсім безкоштовно!
____

хардкорні фішки: хитрі трюки з пропусками сегментів польоту і легальний "обман" авіакомпаній. Стоп-овери (тривалі пересадки щоб подивитися кілька міст)
Результат проходження:
Ти у всеозброєнні. Авіакомпанії в шоці від того, як спритно ти використовуєш всі їхні таємниці. Тепер тебе вже нічого не зупинить!
____

разом:
Після проходження курсу у тебе буде повне розуміння, як шукати дешеві авіаквитки і як вичавлювати всі соки з авіакомпаній з вигодою для себе.
А найголовніше, ти зрозумієш, за яким законом працює галузь і як літати часто і вигідно! І вже на курсі з нашою підтримкою знайдеш собі круті квитки. Подорожувати щомісяця на саму звичайну зарплату, купуючи авіаквитки від 75 рублів-це нова реальність, і пора вже в неї увірватися!

Як все буде проходити?
Ми стартуємо 5 грудня о 19.00
Я збираю вас всіх в закриту групу ВК і протягом 5 днів кожен день публікую відеоуроки і завдання. Дивіться в будь-який зручний час і практикуєтеся)
Але найголовніше це ДВИЖУХА! Я буду проходити курс нарівні з вами і звітувати про свої пошуки авіаквитків. Всі ми зберемося в потужний travel чат і будемо рухати один одного вперед і заряджати енергією.
За підсумком ти гарантовано знайдеш собі смачні Авіаквитки, а можливо навіть знайдеш на курсі нових друзів і попутників, вливайся!

Пакети участі:
  • всі відеоуроки програми з вічним доступом
  • усі записи та методичні посібники з сервісами
  • Мануал про акції та розпродажі в подарунок!
  • відповіді на питання і потужний travel чат
  • купони на житло і зв'язок, загальною вартістю більше 3000 рублів.
вартість участі:
Всього 2999 рублів
Для того, щоб забронювати пакет,
Напиши Міші в особисті повідомлення:
"Хочу Шукати квитки як майстер!"

• всі відеоуроки програми з вічним доступом
  • усі записи та методичні посібники з сервісами
  • Мануал про акції та розпродажі в подарунок!
  • відповіді на питання і потужний travel чат
  • купони на житло і зв'язок, загальною вартістю більше 3000 рублів.
  • особиста годинна консультація в скайпі з Мішею
вартість участі
Всього 4900 рублів

Мені часто задають однакові питання, мабуть заздалегідь відповім на них:
1 питання: Міша, я досвідчений мандрівник, навіщо мені курс? Чи дізнаюся я щось нове?

Ну по-перше давай запитаємо у досвідчених хлопців які вже пройшли курс, ось цитата з відкликання:

по друге, я вирішив дати гарантію повернення грошей. Якщо ти виконаєш всі ДЗ і не знайдеш для себе нічого нового, то не пізніше 3х днів від старту курсу (3 відеоуроки) - я поверну гроші в повному обсязі.
2 питання: Міша, навіщо мені курс, якщо є Вандрукі і Авіасейлс?

І знову звернемося до відгуків:

від себе лише додам, квитки по акціях і розпродажах це круто. Сам користуюся. Але є два моменти.
Перший-після курсу - ти зможеш знаходити круті квитки під свої дати і напрямки, не залежачи від акцій.
Другий момент-мої учні виловлюють круті квитки до того як вони з'являються в джерелах розпродажів. Погодься, реальніше і приємніше купити квиток не в поспіху, коли за нього рубаються тисячі людей, що побачили пост в паблік)

https://privatelink.de/?https://vk.com/@kungfutrip-avia

Угорі