з чим доводиться зіткнутися новоспеченому менеджеру мережевої компанії:
- новачок наданий сам собі після реєстрації. Ти реєструєшся, купуєш продукт (тому що тобі сказали що так треба), а далі...якщо випливеш – молодець, не випливеш – твої проблеми. Хочеш чогось навчитися? Йди і сам на Youtube шукай по крихтах корисні матеріали. Ніхто не буде тебе спеціально "натаскувати" на якісну роботу з побудови команди
- Відсутність виразних навчальних матеріалів. Наставники кажуть, що у них є всі матеріали, вебінари, навчання, але вебінари-це одна Гола мотивація, без конкретних інструментів. Особисто мені від наставників дісталися пара невеликих файликів з основними тезами-і.. все!!! І справа зовсім не в тому, що у мене були погані наставники – якраз ні, з цим було все в порядку. Просто сама система навчання мережевика - не припускала нічого іншого. "Так все роблять, ми не краще і не гірше"
- Без особистої уваги наставника нічого не зрозуміло. Якщо ти хочеш глибше в чомусь розібратися, то тобі потрібно постійно смикати наставника, у якого є й інші справи і гілки. І йому не завжди йому є до тебе справа. Мій наставник взагалі жив зі мною з різницею в 8 годин - коли я лягаю спати - він прокидається і навпаки. А що якщо терміново потрібно від нього отримати відповідь, як тоді бути..?
- потрібно витрачати багато часу даремно. Наприклад, на зустрічі з потенційними партнерами. При цьому крім того, що в офісі потрібно провести зустріч, потрібно ще обов'язково витратити час на дорогу туди/назад. В умовах столиці наприклад це година туди і годину назад-плюс мінімум годину зустріч, а буває так що менеджер реєструється і просить йому пояснити всі нюанси – і ти зависаєш години на два. У підсумку щоб просто підписати 1 новачка - ти витрачаєш половину дня. Капець як неефективно!
- потрібно особисто займатися буквально з кожним
- Люди не хочуть включатися в роботу
- ти і швець, і жнець, і безкоштовний психолог на додачу
Автоворонка – це особливий спосіб налаштування основних бізнес-процесів в проекті, який дозволяє без необхідності участі живої людини організувати процес проходження твоїми клієнтами (в нашому випадку менеджерами твоєї команди) головних етапів взаємин з твоєю організацією.
Якщо все написане вище було незрозуміло-поясню більш простою мовою. Ось як виглядає в основі своєї бізнес-процес в мережевому маркетингу з точки зору клієнта:
На словах звучить все красиво, але перш, ніж все це запрацює – необхідно було всю автоворонку придумати, облаштувати і протестувати.
Ось тут-то мені дуже стали в нагоді мої знання інтернет-маркетингу і років досвіду у викладацькій діяльності. Засукавши рукава, я почав працювати, тому що традиційний метод ведення бізнесу мені точно не підходить – Я був не готовий витрачати час на поїздки в офіс, я не хотів був 24-7 зобов'язаним відповідати на питання новачків, а головне – я був не готовий весь час залишатися прив'язаним до одного місця, тому що звик багато подорожувати.
Якщо все написане вище було незрозуміло-поясню більш простою мовою. Ось як виглядає в основі своєї бізнес-процес в мережевому маркетингу з точки зору клієнта:
- почув про можливість заробітку
- дізнався деталі у представника компанії
- зареєструвався
- пройшов навчання
- купив продукт
- далі за алгоритмом з навчання почав будувати свою команду
На словах звучить все красиво, але перш, ніж все це запрацює – необхідно було всю автоворонку придумати, облаштувати і протестувати.
Ось тут-то мені дуже стали в нагоді мої знання інтернет-маркетингу і років досвіду у викладацькій діяльності. Засукавши рукава, я почав працювати, тому що традиційний метод ведення бізнесу мені точно не підходить – Я був не готовий витрачати час на поїздки в офіс, я не хотів був 24-7 зобов'язаним відповідати на питання новачків, а головне – я був не готовий весь час залишатися прив'язаним до одного місця, тому що звик багато подорожувати.
https://privatelink.de/?http://info.elenin.pro/autofunnel2_kurs