Пакети:
- "базовий" - 491 р. (18 жовтня ціна зросте до 991 р.)
- Як оформляти групу під вебінар;
- 3 способи взяти дозвіл на отримання повідомлень в лічку;
- як запускати в закриту вебінарну групу на автоматі (закрита група потрібна, щоб на твою трансляцію випадково не залітала школота): за коментар/За репост/за гроші;
- Як налаштувати трансляцію, щоб вона не гальмувала - особливо це важливо для ВК-трансляцій;
- "просунутий" - 994 р. (18 жовтня ціна зросте до 1994 р.)
- Як зробити автовебінар на движку Вк
- Як видавати бонуси за коментарями
- як виставляти рахунки за коментарями
- Як зробити рахунки з обмеженим терміном дії в Яндекс.Грошах
- як дотискати виставлені рахунки через Яндекс.Гроші
- як відводити замовлення в Геткурс, робити замовлення "на льоту"
- Як налаштувати дотиск рахунків через Геткурс в лічку ВК
- як красиво оформити презентацію і вставити в неї тренера без рамки
- як на автоматі стимулювати отримання відгуків після вебінару
- як на автоматі стимулювати сарафанне радіо твого вебінару
Не так давно, і ти знаєш про це, якщо займаєшся навчанням, що Хенгаутс подох.
Я було засмутився
, думаючи, що доведеться підключати платне рішення. У минулі часи ми користувалися ClickMeeting, який обходився в 3.000 рублів/місяць ♂ .
Краще новий айфон в кредит купити, ніж вебінарному сервісу відстібати таке бабло. А ще там Тупі обмеження за кількістю глядачів. ♂ ♂ ♂ .
Але, де проблема - там можливість.
У підсумку, не без гемора, я розібрався як безкоштовно, і що головне, стабільно вести трансляції в зв'язці OBS+Геткурс+Studio YouTube. І вже було зрадів, як одного разу з незрозумілих мені причин Studio YouTube в самий невідповідний момент просто перестав запускати трансляції.
Фак! Довелося через це перенести вебінар, і плани пішли по шмоньці.
Після чого я задумався-а так чи потрібна ця марна прокладка у вигляді Studio YouTube? Можливо, це просто стара звичка вести трансляції через YouTube? Ну в чому прикол?
Де проблема-там можливість.
І я поставив собі за мету все навчання вести тільки через Вконтакте. Навіть вебінари. І щоб стабільно було, а не як зазвичай (о, ці моторошно гальмують трансляції через Вк). Минаючи непотрібні прокладки, типу YouTube Studio.
---
За допомогою ряду тестів ми з Сашулею знайшли потрібні налаштування:
---
Нам здалося цього мало.
І ми навісили автоматизацію:
- Щоб автоматом додавати людей в закриту групу вебінару
- Щоб люди за ключовим словом в коментарях виставляли рахунок, не переходячи ні за якими посиланнями (це відразу ж прибирає необхідність відправляти людей на посадочні сторінки);
- Щоб замовлення автоматом йшов в геткурс, а рахунок відправлявся в лічку людині;
- Щоб потім прямо в лічку йшла дожимная серія листів;
---
Але і на цьому ми не зупинилися:
- Ми вирішили видати першим 10 купили продукт за однією ціною. Наступній десятці за іншою. Ціна змінювалася автоматом. Припустимо, як тільки 10 осіб оплачував продукт за 3.000 рублів і наступна людина в коментарях писав назву пакета - йому відразу ж виставлявся рахунок вже на 4.000 рублів.
- На вебінарі були ті, хто вже купив, і ті, хто ще не купив. Щоб не ображати вигідними умовами тих, хто вже купив, ми вирішили видати їм хороший бонус. Для цього потрібно було написати слово "бонус" в коментарях. І цей бонус приходив тільки тим, хто вже купив.
Іншим-ні, навіть якщо вони писали це слово. Все автоматом.
- Ми налаштували хитру видачу бонусів тим, хто оплачував тут і зараз, щоб стимулювати закриття.
Загалом, у нас вийшла сама технологічна вебінарна кімната (та ще й на движку Вконтакте), яку я тільки бачив. Безкоштовно.
Підсумок: через цю вебінарну кімнату, яка сама допомагає тобі продавати, ми заробили +400 тисяч рублів.
---
Але і це ще не все.
Я було засмутився

Краще новий айфон в кредит купити, ніж вебінарному сервісу відстібати таке бабло. А ще там Тупі обмеження за кількістю глядачів. ♂ ♂ ♂ .
Але, де проблема - там можливість.
У підсумку, не без гемора, я розібрався як безкоштовно, і що головне, стабільно вести трансляції в зв'язці OBS+Геткурс+Studio YouTube. І вже було зрадів, як одного разу з незрозумілих мені причин Studio YouTube в самий невідповідний момент просто перестав запускати трансляції.
Фак! Довелося через це перенести вебінар, і плани пішли по шмоньці.
Після чого я задумався-а так чи потрібна ця марна прокладка у вигляді Studio YouTube? Можливо, це просто стара звичка вести трансляції через YouTube? Ну в чому прикол?
Де проблема-там можливість.
І я поставив собі за мету все навчання вести тільки через Вконтакте. Навіть вебінари. І щоб стабільно було, а не як зазвичай (о, ці моторошно гальмують трансляції через Вк). Минаючи непотрібні прокладки, типу YouTube Studio.
---
За допомогою ряду тестів ми з Сашулею знайшли потрібні налаштування:
- щоб стабільно,
- щоб не гальмувало, щоб прямо в Вк, і без зайвих надбудов. І безкоштовно. Трансляція йде прямо в пост.
---
Нам здалося цього мало.
І ми навісили автоматизацію:
- Щоб автоматом додавати людей в закриту групу вебінару
- Щоб люди за ключовим словом в коментарях виставляли рахунок, не переходячи ні за якими посиланнями (це відразу ж прибирає необхідність відправляти людей на посадочні сторінки);
- Щоб замовлення автоматом йшов в геткурс, а рахунок відправлявся в лічку людині;
- Щоб потім прямо в лічку йшла дожимная серія листів;
---
Але і на цьому ми не зупинилися:
- Ми вирішили видати першим 10 купили продукт за однією ціною. Наступній десятці за іншою. Ціна змінювалася автоматом. Припустимо, як тільки 10 осіб оплачував продукт за 3.000 рублів і наступна людина в коментарях писав назву пакета - йому відразу ж виставлявся рахунок вже на 4.000 рублів.
- На вебінарі були ті, хто вже купив, і ті, хто ще не купив. Щоб не ображати вигідними умовами тих, хто вже купив, ми вирішили видати їм хороший бонус. Для цього потрібно було написати слово "бонус" в коментарях. І цей бонус приходив тільки тим, хто вже купив.
Іншим-ні, навіть якщо вони писали це слово. Все автоматом.
- Ми налаштували хитру видачу бонусів тим, хто оплачував тут і зараз, щоб стимулювати закриття.
Загалом, у нас вийшла сама технологічна вебінарна кімната (та ще й на движку Вконтакте), яку я тільки бачив. Безкоштовно.
Підсумок: через цю вебінарну кімнату, яка сама допомагає тобі продавати, ми заробили +400 тисяч рублів.
---
Але і це ще не все.
Дата проведення: 19-20 жовтня (найближчі вихідні) в 12:00 мск.