авторська система тренувань Еліни Федорової
Привіт! Мене звати Еліна. Я живу в сонячному Лос — Анджелесі-Мецці індустрії фітнесу, де релігія №1 — це спорт і здоровий спосіб життя. Тут народжуються тренди і передові технології.
Тут найкращі тренера. У будь-який момент на вулиці навколо вас десятки людей, які займаються спортом прямо зараз.
Я перепробувала безліч тренувань, різних дієт і персональних занять з селебріті-тренерами Голлівуду. Я вивчала фітнес, Кроссфіт, йогу, пілатес.
Програма тренувань" активуй літо " побудована на самих передових трендах і технологіях індустрії.
Активуй літо-це набагато більше, ніж просто тренування
Ваше тіло-Це ваш актив. Почніть працювати над собою вже зараз і ваше життя зміниться, як колись змінилася моя. Все що у мене є-здоров'я, успішна кар'єра, найкращий чоловік, життя в США — всьому цьому я зобов'язана системі Wispence. Це моя філософія успіху.
тренування
Авторська методика занять, розроблена на основі консультацій з провідними селебріті-тренерами Каліфорнії.
Харчування
Енциклопедія правильного харчування у форматі відео, статей і презентацій. Щоб вам було не нудно читати наукові статті і найостанніші дослідження в області здорового харчування, ми додали смачне різноманітне меню з розбивкою по калоріях.
Активності
Тайм-менеджмент сучасної успішної дівчини. Тут відповідь на питання: як зробити успішну кар'єру і поєднувати це з гармонією в сім'ї та особистому житті.
СОН
Дуже багато інформації і технік про правильний відновлює сон. Почніть застосовувати ці знання, щоб повноцінно висипатися і бути в формі кожен день.
Авторська методика занять, розроблена на основі консультацій з провідними селебріті-тренерами Каліфорнії.
Харчування
Енциклопедія правильного харчування у форматі відео, статей і презентацій. Щоб вам було не нудно читати наукові статті і найостанніші дослідження в області здорового харчування, ми додали смачне різноманітне меню з розбивкою по калоріях.
Активності
Тайм-менеджмент сучасної успішної дівчини. Тут відповідь на питання: як зробити успішну кар'єру і поєднувати це з гармонією в сім'ї та особистому житті.
СОН
Дуже багато інформації і технік про правильний відновлює сон. Почніть застосовувати ці знання, щоб повноцінно висипатися і бути в формі кожен день.
https://privatelink.de/?https://wispence.com/