Що нового?

Придбаний Авторські екшени і набір текстур для обробки фото в Adobe Photoshop (Анна Ліпатова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 364 ГРН
Учасників: 0 з 21
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 18 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
що таке екшен?
Операція або "екшен" дають можливість поетапно записувати всі дії в редакторі, щоб наступного разу їх не повторювати, а користуватися автоматизацією. Цей інструмент значно прискорює вашу роботу в Photoshop.

Авторські екшени-це унікальні набори, які використовує кожен конкретний майстер, обробляючи свої фотографії. По суті Ви отримуєте обробку від професіонала, і для того, щоб виконати ту чи іншу дію, ви просто натискаєте на кнопку.

ЩО ВИ ЗМОЖЕТЕ РОБИТИ ЗАВДЯКИ ЕКШЕНАМ, ЩО ВХОДЯТЬ В ЦЕЙ УРОК?
  • Кілька варіантів ретуші шкіри
  • Вирівнювання скінтона (кольору шкіри)
  • Комплексна боротьба з рефлексами
  • Різкість
  • Підготовка фото для веб-ресурсів і до друку
  • Величезна кількість варіацій на тему Роботи з кольором
  • Додавання" чарівних " ефектів, типу світіння, димки і т. п.
  • Відблиски в очах
  • Промальовування обсягу
  • Зменшення шуму
  • Текстурування шкіри
  • Більше 10 видів контрасту
  • Спеціальні бонусні екшени для тих, у кого встановлені або будуть встановлені плагіни
І багато-багато іншого!!!

У ЧОМУ УНІКАЛЬНІСТЬ УРОКУ?
Це ретельно продуманий і організований авторський набір. Я пропоную вам тільки ті операції, які використовую в роботі сама. Те, що спочатку повинно було бути інструкцією перетворилося в докладні відеоуроки, завдяки яким ви дізнаєтеся, як користуватися цими екшенами, як їх створювати, до яких фотографій які застосовувати, з якою інтенсивністю використовувати, як їх об'єднувати і видозмінювати для створення своїх творчих ефектів.

Ви будете використовувати їх не як" Лускунчик", бездумно натискаючи на кнопку, а осмислено і художньо. Бо саме таке значення я в це закладаю. Все-все-все показую на своєму прикладі! Моя щира і вдумлива допомога фотографам! Записувала це в такому вигляді, в якому хотіла б отримати сама!

Продажник
https://privatelink.de/?http://fotostimul.ru/annaliphotoclubactions

Угорі