багаторічний досвід в торгівлі, вивчення роками сотні графіків, десятки тисяч годин роботи над ринком неминуче формують закономірність сетапів, на які я сміливо ставлю гроші.
Вони зустрічаються не часто, але коли зустрічаються, дозволяють сміливо, "від ножа" працювати з ринком і вичавлювати максимум прибутковості.
На даному вебінарі я поділюся своїми торговими сетапами в лонг і шорт. Це не класичні моделі, патерни або якийсь там побарний аналіз-це конкретні інструментарії расторговок, на які я завжди ставлю гроші з зрозумілими цілями.
Подібного контенту немає в Інтернеті!
програма курсу
1 Підготовка до пошуку перспективних активів. розставлення алармів під торгові ідеї
2 авторські патерни: великі і середні рухи в лонг і шорт
3 Як і коли я відкуповую сильно впали папери без великих ризиків
4 Коли я продаю сильно зростаючі папери
пройшовши курс
Дізнаєтеся в яких випадках можна працювати "від ножа", збільшуючи свою позицію в 3-4 рази
Дізнаєтеся як я заробляю срерхприбутки з ринку
Зрозумієте логіку відкупу" какашек " і поведінку перед розворотом
! Даного контенту немає в Інтернеті !
Дізнаєтеся багато моїх патерни, на які я ставлю гроші
Вони зустрічаються не часто, але коли зустрічаються, дозволяють сміливо, "від ножа" працювати з ринком і вичавлювати максимум прибутковості.
На даному вебінарі я поділюся своїми торговими сетапами в лонг і шорт. Це не класичні моделі, патерни або якийсь там побарний аналіз-це конкретні інструментарії расторговок, на які я завжди ставлю гроші з зрозумілими цілями.
Подібного контенту немає в Інтернеті!
програма курсу
1 Підготовка до пошуку перспективних активів. розставлення алармів під торгові ідеї
2 авторські патерни: великі і середні рухи в лонг і шорт
3 Як і коли я відкуповую сильно впали папери без великих ризиків
4 Коли я продаю сильно зростаючі папери
пройшовши курс
Дізнаєтеся в яких випадках можна працювати "від ножа", збільшуючи свою позицію в 3-4 рази
Дізнаєтеся як я заробляю срерхприбутки з ринку
Зрозумієте логіку відкупу" какашек " і поведінку перед розворотом
! Даного контенту немає в Інтернеті !
Дізнаєтеся багато моїх патерни, на які я ставлю гроші
https://privatelink.de/?https://bendak.ru/authorspatterns