Втомилися жити з болем, в залежності від ліків і лікарень? Дорого платите часом свого життя, улюбленими справами, радістю і великими коштами?
Так що ви вибираєте? Залишити все як є або відкрити для себе і своїх дітей шлях до Храму Здоров'я?
Ми представляємо квантову Медицину, де людина – це енергія думки. Квантова медицина робить ставку на людину, її свідомість.
Що дає Вам квантова Медицина?
Розкриває неусвідомлювані приховані гігантські можливості людського організму. Дає новий технологічний прийом доступу і використання унікальних ресурсів, поки не відомих Вам. Це справжня Медицина Здоров'я-шлях до свободи від душевного і фізичного болю.
Наш Марафон стартував 4 березня 2018 року. З цього моменту до нього приєдналися учасники з 30 міст 7 країн світу.
Вебінар - дуже зручна форма навчання. Як здорово спілкуватися, розвиватися, радіти за своїм комп'ютером, не виходячи з дому.
Спеціально для Вас створена зручна система інформування, реєстрації, участі та оплати.
Приєднуйтесь до нашого Марафону Здоров'я!
1. Безкоштовний онлайн-вебінар"Рецепт вічної молодості, доступний кожному"...неймовірно, але факт!
Справжня слава, це коли Ваш вигляд цінується дорожче, ніж ваші гроші або зв'язку. Але чи легко протистояти природним силам старіння?
Вас влаштовують високі ціни і низьке КДП косметичних процедур? І знову з принцеси-в Попелюшку?
Чи Давно ви оновлювали операційну систему вашого "живого" комп'ютера?
Ми запрошуємо вас перейти на управління своєю молодістю на клітинному рівні. Заінтриговані?
Це в Ваших силах-інформаційний настрій клітин-фабрик на красу.
Ваша сполучна тканина, де поклади гіалуронової кислоти – - головна кухня краси. Так включимо на кухні яскраве світло, наведемо повний порядок і вперед! Творимо молодість і красу за новими рецептами!
Репутацію не отримують у спадок. Її заробляють за допомогою красивого вигляду. Бути красивою-Ваше зобов'язання перед життям!
2. Вебінар" розумна говорить "шкіра-вірний страж вашої молодості"
Боретеся з поганою шкірою? Засмучує ваше відображення в дзеркалі? А що якщо дати шкірі виговоритися?
У чому безцінна роль шкіри у Вашому здоров'ї?
- завчасно застерігає Вас, повідомляє про найменше відхилення від здоров'я, яскраво демонструє, як далеко ви втекли від здоров'я
- надійно інформує про появу і надлишку токсинів-головних шкідників молодості і краси
- виступає адвокатом і говорить за всіх: чи легко живеться печінки, як страждає Ваш мікросвіт, що відбувається з Вашим імунітетом
- рятує Вас, бере багато на себе, потужною силою не дає організму піти в небезпечну хворобу. Поки шкіра на сторожі-немає місця бронхіальній астмі, інфаркту, раку!
І ось тоді саме шкіра буде першою повідомляти, що ви на правильному шляху! Відновився ваш механізм самовідтворюється краси. В істинному здоров'ї красива шкіра-візитна картка благородства і гідності.
3. Вебінар " ГРЗ-хвороба чи ключовий інструмент здоров'я?"
Відмінна новина для Вас!
Навіть якщо ви володарі букета хронічних хвороб, Ваша фігура втратила стрункість і зів'яли ваші почуття, можна все повернути назад. І все завдяки унікальному природному інструменту-запально-регенераторному потенціалу організму.
Як скористатися ресурсами молодості, подарованими за народженням, якими люди зараз так нехтують?
Ви дізнаєтеся на нашому вебінарі:
- Як служать здоров'ю прості гострі хвороби із запаленням?
- Чому мудрою природою ці яскраві хвороби надані ранньому дитинству?
- Як в лихоманці згорають токсини, а запалення керує оновленням ваших почуттів і омолодженням тіла?
Зробіть квантовий стрибок! Від простих гострих запальних хвороб - до розквіту вашої творчості і одухотвореної краси.
Дізнайтеся про нову домашню аптечці для" оздоровлення " вашої вічної молодості.
Для Вас це буде справжнім відкриттям! Просте ГРЗ-серйозний конкурент косметичним процедурам і салонам.
4. Вебінар " звідки ростуть ноги вашої королівської постави? "
Важливе про суглобах і хребті
- відчуваєте себе королевою, але хрускіт в суглобах видає в Вас стареньку?
- Як вам таке словосполучення"красива сутула кульгава жінка"?
- коли захворів перший суглоб-це значить, ваші клітини губляться в пустелі Сахара. Коли болять суглоби і хребет – значить, до молодості і краси вже як до Місяця!
Розорення і біль або красу і задоволення?
Приймати гіалуронову кислоту за гроші від косметологів і терапевтів або відродити власну?
ви дізнаєтеся:
Звідки до людини приходить хронічний біль і що з цим робити?
Як в боротьбі із запаленням суглобів стрімко йде надія на здоров'я
Як застрахувати себе від хвороб суглобів і хребта
У поєднанні яскравих чистих почуттів і свободи руху легко читається мова тіла красивої людини. Впізнаєте себе? І ця людина-ви!
Зміцніть вісь Всесвіту вашої краси!
https://privatelink.de/?http://schooltolokonskaya.ru/marafon