Що нового?

Придбаний Авторський клуб з нуля. Тариф " Premium "(Сергій Загородніков)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1434 ГРН
Учасників: 0 з 37
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 40.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
авторський клуб - це формат онлайн-продукту, при якому клієнти регулярно отримують користь від експерта і регулярно оплачують участь в клубі.

Перший клуб я запустив в 2014 році, коли був продюсером. З тих пір в моєму досвіді є напрацювання по запуску 6-ти різних клубів в різних форматах.

І зі свого досвіду можу сказати, що клуби-це відмінна модель для отримання стабільних і прогнозованих доходів.

Але з приводу клубів є багато помилок і міфів. Зокрема, гуру клубного руху кажуть, що потрібні спеціальні технічні платформи, що потрібна спеціальна стратегія ведення клубу. Це маячня.

Мій досвід показує, що все набагато простіше, ніж це виглядає. я знаю, як вести клуб з мінімальними вкладеннями часу і без технічних проблем.
Якщо ви хочете отримувати стабільний дохід на своїй експертності, то я рекомендую вам запустити свій авторський клуб. І для цього не потрібні великі рекламні бюджети, не потрібні технічні платформи. Все, що для цього потрібно - це ваше бажання ділитися з людьми користю, допомагати їм, ваша експертність. Все інше можна вирішити за один тиждень.

у мене є технологія запуску авторського клубу з нуля без вкладень.якраз цю технологію я буду давати на інтенсиві-практикумі "авторський клуб з нуля".

коротка програма (може відрізнятися)
  1. 4 концепції авторського клубу для коучів, психологів, консультантів і продюсерів
  2. 3 контент-стратегії для ведення клубу з нуля
  3. Як придумати продає назву для клубу?
  4. Як відбудуватися від конкурентів і зібрати в клуб лояльних клієнтів?
  5. Як швидко створювати корисний контент для клубу і економити свій час?
  6. Як організувати роботу в клубі без технічних проблем?
  7. Як розрахувати оптимальну ціну для клубу?
  8. Як допродувати в клубі дорогі програми?
  9. що можна делегувати в клубі, щоб менше витрачати часу на його ведення?
  10. Як правильно вивчати цільову аудиторію в клубі, щоб знаходити теми для міні-курсів і дорогих програм?
  11. 4 найпоширеніші помилки експертів при запуску своїх клубів
  12. Як написати текст для авторського клубу (7 ключових елементів)
  13. 3 головних підсилювача при продажу авторського клубу
  14. покроковий план запуску авторського клубу з нуля за 7 днів
  15. продає ланцюжок листів (постів) для запуску авторського клубу з нуля
https://privatelink.de/?https://educm.ru/club_from_zero

Угорі