Перед вами авторський курс з сюжетної ілюстрації, який містить всі основні мої секрети по створенню складних робіт, від скетча до текстури!
Ви навчитеся користуватися моїми основними кистями, отримаєте пак безкоштовних кистей від Procreate, створений кращими ілюстраторами світу і додаткові матеріали у вигляді палітри, SpeedPaint відео, посилань на моїх улюблених художників і бонусом приклади моїх перших робіт для мотивації!
Курс складається з п'яти докладних уроків (тривалість курсу 2 години) :
1 урок: робимо контурний малюнок з нуля, розповідаю як працювати з приватним шаром, як швидко робити чорновий ескіз і чистовий контур (уточнюю, як робити не треба) . Також розповідаю про ціни на іноземні замовлення, мінімальні ціни на мої роботи і показую приклади своїх робіт. (Для новачків допустимо взяти підкладку у вигляді моєї готової роботи).
2 урок: Працюємо з основними заливками. Вчимося правильно розташовувати шари, працювати з кистями. Запорука гарної роботи-правильна підготовка.
3 урок: На основі грамотного попереднього етапу створюємо основні світлотіні. Вчимося працювати з маскою і моїми основними м'якими кистями. Також показую, як працюють мої текстурні кисті з динамікою кольору і як можна внести родзинку в будь-яку текстуру.
4 урок або чарівний урок: Тут у нас відбувається основна магія. Працюємо з шарами, їх типами, робимо роботу глибше і гармонійніше, показую основні свої секрети!
5 урок: створюємо текстуру нашої ілюстрації і робимо фінальні штрихи.
Ви також отримаєте основну палітру, готову ілюстрацію у високій роздільній здатності, фоторефернс, timelapse відео і можливість отримувати відповіді на свої питання в процесі роботи особисто у мене.
Для роботи вам також знадобляться мої кисті-основний набір і набір для світла і тіні, які ви можете придбати на сайті. Після покупки курсу вам буде доступний промокод на знижку кистей. Я також розповідаю, як користуватися своїми текстурними кистями, їх можна придбати за бажанням.
https://privatelink.de/?https://yaretsart.com/avtorskiykurs