з цього курсу ви дізнаєтеся:
Для тих, хто любить гарну роботу зі світлом і композицією, і в той же час хоче отримувати живі, спонтанні і емоційні кадри. Для тих, хто хоче створювати привабливі душевні фотографії, які неможливо пропустити в стрічці. Онлайн курс підходить як для початківців, так і для досвідчених фотографів.
Що в програмі?
6 відеоуроків в запису.
1 PDF презентація.
3 живих вебінару.
Кожен з шести уроків триватиме в середньому по 30 хвилин. Тривалість вебінарів близько 1 години, закінчення залежить від кількості питань слухачів. Також на курсі буде чат для одногрупників — для спілкування, натхнення та обміну досвідом. Я особисто буду відповідати на адресовані мені питання і стежити за вашими успіхами.
Коли?
Уроки виходять за розкладом.
1, 4, 8, 11, 15, 18, 22, 25, 29 березня.
1,4, 11, 15 Березня — відеоуроки по зйомці.
22, 25 березня — відеоуроки з обробки.
8, 18 і 29 березня — живі вебінари, час яких ми узгодимо в чаті.
Уроки в запису будуть автоматично відкриватися в зазначені дати в 10 ранку за московським часом.
Продажник
- Як вибрати правильне місце для портретів з настроєм і історією в кадрі, а також Як підібрати одяг і реквізит.
- яке обладнання та налаштування дадуть вам найкращі результати.
- Як привернути до себе всіх учасників зйомки.
- Як працювати з природним світлом і композицією, щоб вибрати кращий ракурс для знімка.
- Як бачити світло, відображення, композицію.
- Як обробляти фото, щоб отримати природні, але чарівні знімки.
- Як розвинути свій стиль.
Для тих, хто любить гарну роботу зі світлом і композицією, і в той же час хоче отримувати живі, спонтанні і емоційні кадри. Для тих, хто хоче створювати привабливі душевні фотографії, які неможливо пропустити в стрічці. Онлайн курс підходить як для початківців, так і для досвідчених фотографів.
Що в програмі?
6 відеоуроків в запису.
1 PDF презентація.
3 живих вебінару.
Кожен з шести уроків триватиме в середньому по 30 хвилин. Тривалість вебінарів близько 1 години, закінчення залежить від кількості питань слухачів. Також на курсі буде чат для одногрупників — для спілкування, натхнення та обміну досвідом. Я особисто буду відповідати на адресовані мені питання і стежити за вашими успіхами.
Коли?
Уроки виходять за розкладом.
1, 4, 8, 11, 15, 18, 22, 25, 29 березня.
1,4, 11, 15 Березня — відеоуроки по зйомці.
22, 25 березня — відеоуроки з обробки.
8, 18 і 29 березня — живі вебінари, час яких ми узгодимо в чаті.
Уроки в запису будуть автоматично відкриватися в зазначені дати в 10 ранку за московським часом.
Продажник
https://privatelink.de/?https://eshumilova.com/ru/online-course