Я створив безпрецедентний продукт. Він унікальний у своєму роді. Ніхто ще в Інтернеті такого не робив (повірте я знаю, я пройшов десятки тренінгів). Я розповім все, що я робив для того, щоб вийти на мільйон на місяць. Ви побачите "внутрішню кухню" мого проекту. Це не суха теорія. Я покажу свій проект"під мікроскопом". Я вперше проводжу такий інтенсив-одкровення.
коротка програма
МОДУЛЬ 1. Моя унікальність і авторський СТИЛЬ
МОДУЛЬ 2. МОЯ система вибудовування довіри
МОДУЛЬ 3. МОЯ система залучення клієнтів
МОДУЛЬ 4. Мої схеми продажів
МОДУЛЬ 5. Моя лінійка продуктів
МОДУЛЬ 6. Мої системи навчання
МОДУЛЬ 7. МОЯ система пробивання грошової стелі
МОДУЛЬ 1. Моя унікальність і авторський СТИЛЬ
- з яких тим я починав і як намацував свою нішу і тему?
- 3 ключових критерії, за якими я вибрав свою нішу і тему.
- 2 стратегії, які допомогли знайти мої унікальні відмінності на високо конкурентному ринку.
- мій авторський стиль в залученні клієнтів (2 секретних інгредієнта).
- мій авторський стиль у створенні контенту (3 стратегії, які я використовую. найчастіше).
- мій авторський стиль в продажах (4 ключових стратегії, які у мене виходять найкраще).
- мій авторський стиль у створенні інфопродуктів (1 головна відмінність).
- мій авторський стиль в роботі з клієнтами (5 правил, яких я дотримуюся).
- Як експерту знайти свій авторський стиль і стати унікальним і неповторним?
- як експерту просуватися в Інтернеті, якщо немає ще свого авторського стилю?
МОДУЛЬ 2. МОЯ система вибудовування довіри
- Як я вивчаю свою цільову аудиторію (4 перевірені інструменти)?
- яку аудиторію і як саме я відштовхую спеціально?
- Що я знаю про свою цільову аудиторію. що дозволяє мені легко вибудувати довіру на вебінарах? (розбір на прикладах).
- 7 ключових точок в моєму маркетингу, за якими я вибудовую довіру з новою "холодною" аудиторією (розбір на прикладах).
- 5 формул, за якими я створюю аудіо-подкасти і навіщо насправді я це роблю? Яка стратегічна мета?
- 3 формули, за якими я створюю промо-відео і чому саме вони? Чого я хочу досягти в результаті?
- 4 формули створення корисних постів, які я використовую найчастіше і як я продаю, не продаючи?
- що я роблю "за лаштунками", щоб збирати потрібні мені кейси та відгуки клієнтів?
- Які 3 ключові помилки підривають довіру експертів в Інтернеті?
- 5 речей, які я роблю, щоб залучити платоспроможних VIP-клієнтів?
МОДУЛЬ 3. МОЯ система залучення клієнтів
- 2 стратегії, які я використовую для залучення нових підписників та клієнтів.
- Які типи безкоштовних продуктів я використовую сам і для своїх клієнтів (розбір на прикладах)?
- 3 критерії, які допомагають мені легко "докручувати" свої теми, заголовки і оффери і допомагати в цьому своїм клієнтам.
- Як я знаходжу фахівців з реклами для залучення нових передплатників в свою базу (алгоритм + критерії + умови роботи)?
- Як я розраховую необхідну мені чисельність бази передплатників?
- на які показники я орієнтуюся при залученні клієнтів?
- які канали реклами я використовую, а які ні і чому?
- Що я роблю, щоб мої інвестиції в рекламу окупалися швидко?
- яку структуру автоматичних воронок я використовую найчастіше?
- Як я залучаю клієнтів в особистий коучинг?
МОДУЛЬ 4. Мої схеми продажів
- 5 схем продажів, які я використовую (лише їх) у своєму проекті.
- Структура продаючих текстів, яку я використовую для швидкої "упаковки" своїх програм.
- 3 формату продають вебінарів, які у мене працюють найкраще (розбір на реальних прикладах).
- що у мене працює найкраще, коли я хочу підняти середній чек від продажів майстер-класу, інтенсиву і групового тренінгу?
- за якою схемою я найчастіше продаю нові інтенсиви (розбір зсередини)?
- за якою схемою я найчастіше продаю масові тренінги (розбір зсередини)?
- за якою схемою я найчастіше продаю преміальні міні-групи?
- за якою схемою я найчастіше продаю клуб і майстер-групу?
- за якою схемою я найчастіше продаю особистий коучинг?
- Моя авторська методика швидкого створення крутих бонусів, яка допомагає мені легко підняти продажі.
МОДУЛЬ 5. Моя лінійка продуктів
- Як я створював і розвивав свою лінійку продуктів (на 100 000 руб.в місяць, на 300 000 руб. в місяць, на 600 000 руб. в місяць і на 1 000 000 руб. в місяць).
- мої портрети цільової аудиторії, для яких я створюю лінійку продуктів.
- Як я придумую затребувані теми для інфопродуктов і 3 критерії для оцінки затребуваності теми.
- яке завдання я ставлю при проектуванні міні-курсів, майстер-класів, інтенсивів, клубу, майстер-групи і флагманського тренінгу?
- Як я визначаю ціну для своїх інфопродуктів і навчальних програм, від чого я відштовхуюся, який принцип наповнення пакетів використовую?
- 7 логічних рівнів у моїй лінійці продуктів і що я планую зробити наступного року?
- Як я приймаю рішення про те, в якому форматі інфопродукту видати контент на ту чи іншу тему?
- 3 ключові помилки, які роблять експерти при створенні лінійки інфопродуктів.
- стратегія створення лінійки продуктів з нуля і до мільйона в місяць.
- Методика циклічного планування продажу та створення навчальних програм.
МОДУЛЬ 6. Мої системи навчання
- які технічні рішення я використовую для організації навчального процесу і чому?
- 3 стратегії, які я використовую, щоб економити час на ведення групових програм.
- Як я конструюю контент в недорогих міні-курсах?
- Як я вибудовую навчальні програми в майстер-групі, клубі і флешмобах (розбір формул і принципів)?
- Як я вибудовую навчальні програми в преміальних міні-групах?
- 3 конструкції, які я використовую для створення платних інтенсивів.
- 5 елементів, які я включаю в платні програми, щоб створити цінність для своїх учасників, не витрачаючи більше часу.
- техніка створення домашніх завдань, яку я використовую у своїх навчальних програмах.
- Як я веду особистий дорогий коучинг (розбір принципів і схем зсередини)?
- Методика декомпозиції навчального контенту, яка допомагає мені розподіляти контент за різними рівнями моїх навчальних програм.
МОДУЛЬ 7. МОЯ система пробивання грошової стелі
- Як я піднімав ціни на свій коучинг і чому, від чого відштовхувався?
- Як я позбувався гіпервідповідальності та перфеціонізму?
- який розпорядок дня я вибудував у своє життя, щоб заробляти більше?
- що я роблю, щоб не було "то густо, то порожньо"?
- Як я позбувся страху продажів на вебінарах?
- Як я позбувся страху продажів дорогих програм?
- Що я не роблю, щоб заробляти більше?
- Що я роблю, щоб мотивувати заробляти більше?
- Які навички я в собі розвинув, щоб вийти на дохід більше мільйона рублів на місяць?
- 2 головних інструменту, які використовую, щоб пробивати регулярно свій грошовий стелю.
https://privatelink.de/?http://top.sergeyzagorodnikov.ru/apnm/#top