Що нового?

Придбаний Авторський проект на мільйон (Сергій Загородніков)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1802 ГРН
Учасників: 0 з 17
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 110.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Я створив безпрецедентний продукт. Він унікальний у своєму роді. Ніхто ще в Інтернеті такого не робив (повірте я знаю, я пройшов десятки тренінгів). Я розповім все, що я робив для того, щоб вийти на мільйон на місяць. Ви побачите "внутрішню кухню" мого проекту. Це не суха теорія. Я покажу свій проект"під мікроскопом". Я вперше проводжу такий інтенсив-одкровення.
коротка програма
МОДУЛЬ 1. Моя унікальність і авторський СТИЛЬ
  • з яких тим я починав і як намацував свою нішу і тему?
  • 3 ключових критерії, за якими я вибрав свою нішу і тему.
  • 2 стратегії, які допомогли знайти мої унікальні відмінності на високо конкурентному ринку.
  • мій авторський стиль в залученні клієнтів (2 секретних інгредієнта).
  • мій авторський стиль у створенні контенту (3 стратегії, які я використовую. найчастіше).
  • мій авторський стиль в продажах (4 ключових стратегії, які у мене виходять найкраще).
  • мій авторський стиль у створенні інфопродуктів (1 головна відмінність).
  • мій авторський стиль в роботі з клієнтами (5 правил, яких я дотримуюся).
  • Як експерту знайти свій авторський стиль і стати унікальним і неповторним?
  • як експерту просуватися в Інтернеті, якщо немає ще свого авторського стилю?
Результат: ви дізнаєтеся, як знайти свою унікальність і правильно позиціонувати себе в Інтернеті, щоб збільшити свій дохід.

МОДУЛЬ 2. МОЯ система вибудовування довіри
  • Як я вивчаю свою цільову аудиторію (4 перевірені інструменти)?
  • яку аудиторію і як саме я відштовхую спеціально?
  • Що я знаю про свою цільову аудиторію. що дозволяє мені легко вибудувати довіру на вебінарах? (розбір на прикладах).
  • 7 ключових точок в моєму маркетингу, за якими я вибудовую довіру з новою "холодною" аудиторією (розбір на прикладах).
  • 5 формул, за якими я створюю аудіо-подкасти і навіщо насправді я це роблю? Яка стратегічна мета?
  • 3 формули, за якими я створюю промо-відео і чому саме вони? Чого я хочу досягти в результаті?
  • 4 формули створення корисних постів, які я використовую найчастіше і як я продаю, не продаючи?
  • що я роблю "за лаштунками", щоб збирати потрібні мені кейси та відгуки клієнтів?
  • Які 3 ключові помилки підривають довіру експертів в Інтернеті?
  • 5 речей, які я роблю, щоб залучити платоспроможних VIP-клієнтів?
Результат: ви дізнаєтеся, як продавати більше, а витрачати при цьому менше часу, енергії і грошей.

МОДУЛЬ 3. МОЯ система залучення клієнтів
  • 2 стратегії, які я використовую для залучення нових підписників та клієнтів.
  • Які типи безкоштовних продуктів я використовую сам і для своїх клієнтів (розбір на прикладах)?
  • 3 критерії, які допомагають мені легко "докручувати" свої теми, заголовки і оффери і допомагати в цьому своїм клієнтам.
  • Як я знаходжу фахівців з реклами для залучення нових передплатників в свою базу (алгоритм + критерії + умови роботи)?
  • Як я розраховую необхідну мені чисельність бази передплатників?
  • на які показники я орієнтуюся при залученні клієнтів?
  • які канали реклами я використовую, а які ні і чому?
  • Що я роблю, щоб мої інвестиції в рекламу окупалися швидко?
  • яку структуру автоматичних воронок я використовую найчастіше?
  • Як я залучаю клієнтів в особистий коучинг?
Результат: ви зможете залучати більше платоспроможних клієнтів з інтернету.

МОДУЛЬ 4. Мої схеми продажів
  • 5 схем продажів, які я використовую (лише їх) у своєму проекті.
  • Структура продаючих текстів, яку я використовую для швидкої "упаковки" своїх програм.
  • 3 формату продають вебінарів, які у мене працюють найкраще (розбір на реальних прикладах).
  • що у мене працює найкраще, коли я хочу підняти середній чек від продажів майстер-класу, інтенсиву і групового тренінгу?
  • за якою схемою я найчастіше продаю нові інтенсиви (розбір зсередини)?
  • за якою схемою я найчастіше продаю масові тренінги (розбір зсередини)?
  • за якою схемою я найчастіше продаю преміальні міні-групи?
  • за якою схемою я найчастіше продаю клуб і майстер-групу?
  • за якою схемою я найчастіше продаю особистий коучинг?
  • Моя авторська методика швидкого створення крутих бонусів, яка допомагає мені легко підняти продажі.
Результат: ви дізнаєтеся, як продавати більше і при цьому не вигоряти емоційно, отримуючи задоволення від процесу.

МОДУЛЬ 5. Моя лінійка продуктів
  • Як я створював і розвивав свою лінійку продуктів (на 100 000 руб.в місяць, на 300 000 руб. в місяць, на 600 000 руб. в місяць і на 1 000 000 руб. в місяць).
  • мої портрети цільової аудиторії, для яких я створюю лінійку продуктів.
  • Як я придумую затребувані теми для інфопродуктов і 3 критерії для оцінки затребуваності теми.
  • яке завдання я ставлю при проектуванні міні-курсів, майстер-класів, інтенсивів, клубу, майстер-групи і флагманського тренінгу?
  • Як я визначаю ціну для своїх інфопродуктів і навчальних програм, від чого я відштовхуюся, який принцип наповнення пакетів використовую?
  • 7 логічних рівнів у моїй лінійці продуктів і що я планую зробити наступного року?
  • Як я приймаю рішення про те, в якому форматі інфопродукту видати контент на ту чи іншу тему?
  • 3 ключові помилки, які роблять експерти при створенні лінійки інфопродуктів.
  • стратегія створення лінійки продуктів з нуля і до мільйона в місяць.
  • Методика циклічного планування продажу та створення навчальних програм.
Результат: ви дізнаєтеся, як вигідно "упакувати" свої знання і навички в затребувані програми, щоб приносити користь людям і отримувати гідний дохід.

МОДУЛЬ 6. Мої системи навчання
  • які технічні рішення я використовую для організації навчального процесу і чому?
  • 3 стратегії, які я використовую, щоб економити час на ведення групових програм.
  • Як я конструюю контент в недорогих міні-курсах?
  • Як я вибудовую навчальні програми в майстер-групі, клубі і флешмобах (розбір формул і принципів)?
  • Як я вибудовую навчальні програми в преміальних міні-групах?
  • 3 конструкції, які я використовую для створення платних інтенсивів.
  • 5 елементів, які я включаю в платні програми, щоб створити цінність для своїх учасників, не витрачаючи більше часу.
  • техніка створення домашніх завдань, яку я використовую у своїх навчальних програмах.
  • Як я веду особистий дорогий коучинг (розбір принципів і схем зсередини)?
  • Методика декомпозиції навчального контенту, яка допомагає мені розподіляти контент за різними рівнями моїх навчальних програм.
Результат: ви дізнаєтеся, як надавати своїм клієнтам більше цінності і при цьому витрачати менше часу.

МОДУЛЬ 7. МОЯ система пробивання грошової стелі
  • Як я піднімав ціни на свій коучинг і чому, від чого відштовхувався?
  • Як я позбувався гіпервідповідальності та перфеціонізму?
  • який розпорядок дня я вибудував у своє життя, щоб заробляти більше?
  • що я роблю, щоб не було "то густо, то порожньо"?
  • Як я позбувся страху продажів на вебінарах?
  • Як я позбувся страху продажів дорогих програм?
  • Що я не роблю, щоб заробляти більше?
  • Що я роблю, щоб мотивувати заробляти більше?
  • Які навички я в собі розвинув, щоб вийти на дохід більше мільйона рублів на місяць?
  • 2 головних інструменту, які використовую, щоб пробивати регулярно свій грошовий стелю.
Результат: ви зможете продавати свої програми і коучинг набагато дорожче, ніж зараз, щоб заробляти більше без додаткових вкладень.
https://privatelink.de/?http://top.sergeyzagorodnikov.ru/apnm/#top

Угорі