<стиль div= "вирівнювання по тексту: по центру"> <клас div="bbcodeblock bbCodeQuote"> ******
"Ранковий готовий"
Що за магічні слова я пишу щоранку в сторіс?
Ті хто зі мною недавно, не розуміють про що мова. Розповідати.
Це мій ранковий комплекс( КК), який я розробила сама 2 роки тому.
Тоді я тільки переходила на інтуїтивне харчування і дуже захоплювалася кардіо-тренуваннями. Плюс робила вправи на прес.
А ще любила кривлятися перед дзеркалом, по-різному скорочуючи м'язи. Так я відкрила своє авторське вправу. Включила його в програму свого ранкового комплексу + ще дещо . Стала робити його щодня!
Я все тестила на собі. Результати були приголомшливі - я швидко ставала стрункішою і сухішою.
Дівчата писали в дайрект з питаннями, що я роблю такого магічного.
Але справа була не в містиці, все завдяки КК.
Тоді вже зважилася включити його в курс, при його створенні)
Серед моїх дівчат він швидко завоював популярність, що не дивно. Адже він дав круті результати.
У багатьох дівчат талія зменшилася на пару сантиметрів за кілька днів (все індивідуально звичайно).
А головне, що він і зараз допомагає мені підтримувати фігуру. Я можу місяць не тренуватися і моя фігура не змінюється, завдяки КК.
Пам'ятайте, що КК робиться натщесерце.
У нього входить усіма відомий вакуум. Але головна його бомба - 2 моїх авторських вправи на осину талію, які я даю тільки своїм дівчаткам.
***********************<стиль div="вирівнювання по тексту: по центру"><стиль span="сімейство шрифтів: 'Arial'"><стиль span= "розмір шрифту: 15 пікселів"> **********
<клас div="bbcodeblock bbCodeQuote"> ******
"Ранковий готовий"
Що за магічні слова я пишу щоранку в сторіс?
Ті хто зі мною недавно, не розуміють про що мова. Розповідати.
Це мій ранковий комплекс( КК), який я розробила сама 2 роки тому.
Тоді я тільки переходила на інтуїтивне харчування і дуже захоплювалася кардіо-тренуваннями. Плюс робила вправи на прес.
А ще любила кривлятися перед дзеркалом, по-різному скорочуючи м'язи. Так я відкрила своє авторське вправу. Включила його в програму свого ранкового комплексу + ще дещо . Стала робити його щодня!
Я все тестила на собі. Результати були приголомшливі - я швидко ставала стрункішою і сухішою.
Дівчата писали в дайрект з питаннями, що я роблю такого магічного.
Але справа була не в містиці, все завдяки КК.
Тоді вже зважилася включити його в курс, при його створенні)
Серед моїх дівчат він швидко завоював популярність, що не дивно. Адже він дав круті результати.
У багатьох дівчат талія зменшилася на пару сантиметрів за кілька днів (все індивідуально звичайно).
А головне, що він і зараз допомагає мені підтримувати фігуру. Я можу місяць не тренуватися і моя фігура не змінюється, завдяки КК.
Пам'ятайте, що КК робиться натщесерце.
У нього входить усіма відомий вакуум. Але головна його бомба - 2 моїх авторських вправи на осину талію, які я даю тільки своїм дівчаткам.
***********************<стиль div="вирівнювання по тексту: по центру"><стиль span="сімейство шрифтів: 'Arial'"><стиль span= "розмір шрифту: 15 пікселів"> **********
<клас div="bbcodeblock bbCodeQuote"> ******
https://privatelink.de/?https://www.instagram.com/stasya_kisolda/