Що нового?

Придбаний Автовебінарні воронки продажів в інфомаркетингу 3.0 (Дмитро Звєрєв)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 357 ГРН
Учасників: 0 з 25
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 14.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Довгий час я не проводив вебінари і автовебінари в моєму проекті.

Відправляв розсилки, записував відео, писав статті, пости і так далі.

Це непогано працювало, та й продовжує працювати.

Але я бачив, що будь-які дійсно серйозні продажі пов'язані з використанням інструментів взаємодії з аудиторією в режимі реального часу.

І став регулярно вести продають вебінари.

Не відразу, але вони стали приносити спочатку 5, а потім 6 і іноді навіть 7-значний прибуток.

І тут з'явилася нова проблема.

Неможливо вести ефіри кожен день, кілька разів на день, незалежно від зайнятості, здоров'я, настрою та інших обставин. Це просто фізично не вийде зробити, не кажучи вже про емоційну складову, яка необхідна для цікавого і результативного проведення.

При цьому, саме на вебінарах люди максимально залучені, максимально сприймають ваш контент і Ваші пропозиції!

Що ж робити?

Відповідь була очевидна-автовебінари.

Що Ви отримаєте з 226 сторінок книги:

Тут все робиться в 2 етапи.

Спочатку проводиться живий вебінар, а потім вже він автоматизується.

При цьому, я розповідаю і про варіант створення автовебінара без попередньо проведеного живого ефіру.

А ще раніше необхідно визначити:

- продукти вашої автовебінарної воронки

- її етапи

- способи взаємодії з аудиторією та інші моменти

Це розглядається в двох перших розділах, які закладуть фундамент, на який далі накладаються конкретні дії.

Окремо Ви отримаєте рекомендації щодо проведення живого вебінару, який потім переводиться в авто-формат. Тут є певні нюанси і особливості - їх обов'язково варто враховувати.

Велику увагу в книзі приділено технічним моментам:

• як створити трансляцію за допомогою Youtube (говоримо і про альтернативні варіанти, в яких можна обійтися без цього сервісу)
  • як налаштувати безкоштовну програму ОБС для правильного ведення ефіру
  • як налаштувати сервіс Бізон, щоб спочатку провести вебінар, а потім зробити з нього автовебінар
  • як налаштувати сервіс GetCourse, щоб спочатку провести вебінар, а потім зробити з нього автовебінар
  • як проводити ваш ефір, використовуючи всі ці рішення
здається, що це складно?

Так, це не дуже просто з першого разу (та й з другого), але для того я і написав цю книгу, щоб ви отримали чіткі покрокові інструкції в дуже зручному форматі.

А після проведення вебінару і налаштування його роботи в авто-форматі, ми перейдемо до Налаштування автовебінарної воронки в сервісі GetCourse:

• група передплатників
  • сторінки вашої автовебінарної воронки
  • окремо - сторінка підписки
  • листи та інші торкання аудиторії
і, звичайно ж - автовебінарний процес, як система, яка зв'яже в єдиний працюючий механізм все, що ви робили до цього.

А після ви підсилите вашу серію наступними листами з контентом і перепідпискою. Це важливо!

Нічого зайвого.

Тільки те, що РЕАЛЬНО потрібно на практиці і що РЕАЛЬНО приносить результат.

Відразу зазначу, що в цій книзі розглядається простий варіант автовебінарной воронки - його найпростіше впровадити і він добре працює. Більш складні і просунуті речі я показую в моїх курсах і тренінгах, які коштують в 5-10 разів дорожче.

Послідовне впровадження інформації буде цікавим і результативним процесом, який не просто дасть вам зробити автовебінарную воронку, але і дозволить освоїти найцінніший навик, який ви будете використовувати знову і знову.
https://privatelink.de/?https://dzverev.ru/kniga-aweb3

Угорі