Що нового?

Набір учасників Автоворонка на консультації з ВК за 90 хвилин. Тариф "Оптима "(Олег Пінський)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1100 ГРН
Учасників: 0 з 28
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 40.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

як на автоматі отримувати 30 + клієнтів в тиждень з Вконтакте. Майстер-клас для експертів (коучів, консультантів, психологів) в результаті застосування технологій з МК у вас з'явиться технічно-проста автоворонка, що приводить 30 + бажаючих потрапити на вашу консультацію в тиждень. На автоматі.
рівень складності: як створити документ в гуглдокс.
Автворонка буде створена прямо в ВК, без сайтів, емейл розсилок та іншого складного технарства.

чому я вирішив провести цей майстер-клас?
Тому що помічаю, що у переважної більшості хороших експертів немає клієнтів.

І, як не дивно, найчастіше, чим краще експерт, тим менше у нього опрацьовано питання залучення нових клієнтів з Інтернеті.

В основному клієнти або йдуть по сарафану, що призводить до постійного стану нестабільності: "то густо, то порожньо".

або експерти використовують інші способи залучення клієнтів, які теж працюють слабо, наприклад
- Створюють корисний контент, сили і час витрачається, а клієнти приходять нерегулярно і так само непрогнозовано... Що пиши, що не пиши, ситуація змінюється не принципово

- Намагаються додаватися в друзі, спамити в личку і т. д.

Це працюючий спосіб, але в ньому так багато нюансів, що це як ходити по канату, натягнутому над 2 хмарочосами, без страховки, жонглюючи палаючими тиграми і акулами... Один невірний крок і вас або пошлють, або забанять..

- Пробують робити запуски, всякі складні автоворонки та інше...

В результаті у кого-то це працює, але найчастіше більшість зупиняються сильно раніше результату. Тому що це більше про програмування, ніж про коучинг.

у підсумку, клієнтів не вистачає, а коучинг/консультування так і залишається справою, яка цікава, але все ще не приносить достатнього доходу.
я теж проходив через щось схоже і ускладнював собі життя без результатів, клієнтів і регулярним розчарування
і навіть робив автоворонки і автоворонки, які окупали рекламу на автопілоті.
плюс все це вимагає часу, а що робити, якщо клієнти потрібні швидко?
На те питання я знайшов відповідь в кінці 2018 року, коли пройшов англомовне навчання з продажу дорогого коучингу вартістю 1 500 доларів.

Причому, я далеко не відразу зрозумів витонченість цього підходу і свою першу воронку за цією технологією реалізував тільки через пару місяців.

в результаті отримав клієнта, відразу купив місячний коучинг за 100 000 рублів.
чи Складно це було? Судіть самі:
- Я написав приблизно 20 рядків тексту

- Записав відео на 60 секунд

- Зробив форму в Гугл документах

Елементарно)

але трохи пізніше я подумав, А чи можна ще спростити цю систему? І знайшов спосіб.
Я прибрав відео і все замінив на Тексти )

І буквально за вечір отримав більше 20 анкет, від бажаючих записатися на консультації.

Тобто з технічного боку це гранично проста модель.

Найскладніше тут-це смисли, які ви передаєте в текстах/відео.Від цього безпосередньо буде залежати те, чи прийде хтось до вас на консультацію чи ні.А якщо і прийде, то це будуть пожирачі часу і халявщики або платоспроможні, особливі клієнти.
і на майстер-класі "Автоворонка на консультації з ВК за 90 хвилин", ви отримаєте технологію визначення смислів, щоб отримувати саме платоспроможних і усвідомлених клієнтів з Вконтакте.
Щоб створити таку автоворонку досить 90 хвилин і весь покроковий алгоритм Ви отримаєте на мк у вівторок

ось що в програмі
Модуль 01. Продаюче співтовариство в ВК
- Як оформити шапку спільноти, щоб вона приводила клієнтів у вашу автоворонку, навіть без реклами

- Формула статусу групи, який приводить клієнтів на консультації

- 3 типи постів, які повинні бути в групі, щоб до вас приходили саме платоспроможні клієнти

Модуль 02. Ідеальний магніт, що притягує ідеальних клієнтів в дорогий коучинг
- Як зробити магніт без магніту (щоб не потрібно було створювати PDF та іншого, а просто отримувати клієнтів на консультації ?)

- Смисли для залучення усвідомлених платоспроможних клієнтів або які 3 речі, які потрібно знати про клієнта, щоб точно залучати тих, хто хоче купити, а не витратить Ваш час

- Як зрозуміти, що магніт точно спрацює, ще до його створення (маркетинговий трюк, не знаю якого, експерти витрачають багато часу на створення продуктів, які нікому не потрібні і розчаровуються в онлайн консультуванні)

Модуль 03. Містер-конвертер. Або Віртуальний помічник, який записує клієнтів на консультації 24/7
- 2 формати конвертора, які працюють найефективніше

- Формула пропозиції для конвертера, яка робить так, що кожен 3 передплатник записується на консультацію

- Неочевидна функція сенлера (розсильника в ВК), для створення конвертера прямо в ВК (ніяких технічних складнощів + зрозумівши принцип, подібну воронку можна реалізувати в інших месенджерах або емейлах)

Модуль 04. Фільтрація клієнтів або як отримувати тільки платоспроможних клієнтів на консультації?
- Фільтрація за допомогою анкети в гугл-докс. 7 питань, які допоможуть зрозуміти, що клієнт готовий з вами працювати, ще до консультації

- Фільтрація в листуванні, або 4 питання, які потрібно задати клієнту перед тим, як записати його на консультацію

- Ключова ознака платоспроможного клієнта (і це не його фінансовий стан)

Модуль 05. Клієнти на консультації без реклами
- Безкоштовний спосіб отримання клієнтів на консультації, які вимагає не більше 30 хвилин в день

- Як використовувати свою базу передплатників, щоб отримувати клієнтів на консультації

- Контент план, що приводить передплатників, бажаючих працювати саме з вами

https://privatelink.de/?https://biznesup.ru/mk_avkvk90_pay

Угорі