Що нового?

Придбаний Азбука здорового серця. Тариф-Все включено (Діана Новікова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1284 ГРН
Учасників: 0 з 13
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 102.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Для кого цей вебінар?
  • для лікарів усіх спеціальностей, кому важливо помічати та інтерпретувати ризики серцево-судинних захворювань на прийомі, призначати лікування та/або профілактику, підвищувати довіру та прихильність з боку пацієнтів
  • для тих, хто вже зіткнувся з ССЗ, щоб розуміти, чому лікар призначає саме таке лікування, контролювати процес і бути спокійним за своє здоров'я
  • для тих, у кого є рідні з проблемами серця і судин, щоб бути спокійними за них, мати на руках чіткий план дій і своєчасно вживати заходів для збереження здоров'я
  • для тих, хто помічає у себе перші ознаки нездужання, хоче повернути собі хороше самопочуття і якість життя і запобігти негативним наслідкам
  • для людей, які піклуються про своє здоров'я і хочуть прожити довге життя, зберігаючи активність і працездатність, без лікарень і медикаментів
  • для людей, які втомилися витрачати гроші на ліки, які не працюють, і слідувати призначенням лікарів, які не приносять поліпшення
  • для тих, хто розуміє, що профілактика ефективніше і простіше лікування, і готовий взяти своє здоров'я в свої руки
Вас чекає 4 години насиченої інформації про те, як зберегти здоров'я серця і судин, легкість і працездатність на довгі роки, бути активними в будь-якому віці.

після вебінару:

- лікарі зможуть швидко оцінювати ризики серцево-судинних захворювань, розуміти, коли потрібна профілактика, а коли лікування, доносити важливість здорового способу життя, а також адресно направляти пацієнтів до потрібних фахівців;

- люди, яким небайдуже своє здоров'я і здоров'я близьких, зможуть вчасно попередити погіршення самопочуття і відстежити перші ознаки захворювань, а також матимуть на руках покроковий план, як діяти, якщо вони в групі ризику або мають хвороби серця і судин.

https://privatelink.de/?https://www.novikova-diana.ru

Угорі