Не можете почати свою практику або поліпшити підходи в області зміцнення здоров'я?
- Всього за 6 тижнів ви трансформуєте себе за рахунок навичок, отриманих на програмах АСІЗ за технологією SMRC (програма, розроблена в Стенфордському університеті)
Для кого програма:
Підійде для формування навичок консультування у молодих фахівців, а так само для навчання груповому коучингу для фахівців з досвідом.
- Всього за 6 тижнів ви трансформуєте себе за рахунок навичок, отриманих на програмах АСІЗ за технологією SMRC (програма, розроблена в Стенфордському університеті)
програма
"ШКОЛА ЗДОРОВ'Я і благополуччя"
1 тиждень
Основи самодопомоги при хронічних захворюваннях, використання розуму, управління сном, побудова плану дій.
2 тиждень
Техніка вирішення проблем, контроль над емоціями, фізична активність і вправи
3 тиждень
Прийняття рішень, управління втомою, баланс робота/особисте життя
4 тиждень
Поліпшення дихання, здорова їжа, навички спілкування
5 тиждень
Здорова їжа, використання лікарських засобів, прийняття рішень про лікування, боротьба з депресією
6 тиждень
Взаємодія з лікарем, управління вагою, планування на 6 місяців.
"ШКОЛА ЗДОРОВ'Я і благополуччя"
1 тиждень
Основи самодопомоги при хронічних захворюваннях, використання розуму, управління сном, побудова плану дій.
2 тиждень
Техніка вирішення проблем, контроль над емоціями, фізична активність і вправи
3 тиждень
Прийняття рішень, управління втомою, баланс робота/особисте життя
4 тиждень
Поліпшення дихання, здорова їжа, навички спілкування
5 тиждень
Здорова їжа, використання лікарських засобів, прийняття рішень про лікування, боротьба з депресією
6 тиждень
Взаємодія з лікарем, управління вагою, планування на 6 місяців.
Підійде для формування навичок консультування у молодих фахівців, а так само для навчання груповому коучингу для фахівців з досвідом.
- лікар
- Спеціаліст дієтолог
- Нутриціолог
- Коуч
- Спеціаліст по ЗСЖ
- фітнес-тренер
- Директор або у вас свій бізнес
- HR менеджер
- радник з медицини або керівник з соціальної політики
- зміцнювати здоров'я, застосовуючи стенфордські методики
- боротися з депресіями і стресами
- Правильно формувати раціон харчування
- використовувати техніки правильного дихання і контролю болю
- Легко досягати поставлених цілей
- позбавлятися від шкідливих звичок
- ефективно взаємодіяти зі своїм лікуючим лікарем
- домогтися повноцінного нічного сну (застосовуючи методики розум-тіло і відволікання уваги)
- використовувати принципи позитивних змін в колективі (впливати на зміни способу життя в кращу сторону)
- проводити програми ЗСЖ, впроваджувати їх в бізнес, мотивувати і надихати всіх хто до вас звернеться
- боротися зі стресом і депресіями на робочому місці
- боротися з професійним вигоранням
- відпрацюєте на практиці консультування клієнта з використання ПЗ з фахівцями АСІЗ
https://privatelink.de/?https://healthkurs.ru/school-health