Що нового?

Придбаний Бачу мету-йду до неї. Як заробляти на улюбленому хобі і жити повним життям (Дарина Геллер)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 147 ГРН
Учасників: 0 з 16
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 9.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
  • Як перетворити улюблене хобі в бізнес
  • "чарівний стусан" для тих, хто сумнівається в собі
  • відповіді на запитання новачків у творчому бізнесі
перетворити хобі в успішний бізнес-непросте завдання, але Дарині Гейлер це вдалося. У книзі вона розповідає про свій досвід і ділиться порадами для тих, хто поки знаходиться на початку шляху. Творчій людині, як би прекрасно він не володів своєю справою, буває непросто їм заробляти. Підприємництво часто здається йому непомірно складним, небезпечним і незрозумілим заняттям. Автор просто і дохідливо відповідає на найнагальніші питання, що виникають у новачків в творчому бізнесі.
  • де знайти гроші і час?
  • Як перейти від роботи поодинці до делегування та аутсорсингу?
  • як захищати свої права і працювати за законом?
  • Як навчитися продавати?
інформація з перших рук допоможе взятися за справу тим, кому не вистачає практичних знань, а енергія і оптимізм автора — тим, хто сумнівається в своїх силах і відкладає зміни в житті на потім.
Мені 32 роки. Я створила бренд матеріалів для творчості, у якого зараз більше 120 партнерських магазинів. У мене своя студія прикладної майстерності, сотня тисяч передплатників в соціальних мережах, тисячі улюблених клієнтів. На шляху до цього я зробила мільйон помилок. Я багато домоглася і продовжую будувати сміливі плани.

У цій книзі я не буду розповідати, як зробити бізнес у сфері виробництва фарб або ведення майстер-класів. Специфіка вашої справи не має значення. Також Я не буду давати конкретних інструкцій "скільки вішати в грамах" - вони моментально застарівають. Замість цього я поділюся з вами універсальними формулами, що працюють в будь-якій справі. Вам знадобиться вся ваша майстерність і творчі здібності, щоб освоїти мистецтво підприємництва — професію, яка насправді не існує, професію, якої не можна навчитися в університетах, по книгах або курсам. Якщо ви полюбите це заняття не менше, ніж любите своє мистецтво, успіх не змусить себе довго чекати.
Для кого ця книга
  • Для тих, хто хоче побудувати бізнес у творчій сфері.
  • для тих, хто вже продає щось, зроблене своїми руками, і хоче перейти на наступний рівень.
  • для тих, хто потребує "чарівного стусана", щоб взятися за справу.
Мені 32 роки. Я створила бренд матеріалів для творчості, у якого зараз більше 120 партнерських магазинів. У мене своя студія прикладної майстерності, сотня тисяч передплатників в соціальних мережах, тисячі улюблених клієнтів. На шляху до цього я зробила мільйон помилок. Я багато домоглася і продовжую будувати сміливі плани.

У цій книзі я не буду розповідати, як зробити бізнес у сфері виробництва фарб або ведення майстер-класів. Специфіка вашої справи не має значення. Також Я не буду давати конкретних інструкцій "скільки вішати в грамах" - вони моментально застарівають. Замість цього я поділюся з вами універсальними формулами, що працюють в будь-якій справі. Вам знадобиться вся ваша майстерність і творчі здібності, щоб освоїти мистецтво підприємництва — професію, яка насправді не існує, професію, якої не можна навчитися в університетах, по книгах або курсам. Якщо ви полюбите це заняття не менше, ніж любите своє мистецтво, успіх не змусить себе довго чекати.
Формат : ePub, PDF, mobi, fb2
https://privatelink.de/?https://www.mann-ivanov-ferber.ru/books/vizhu-cel-idu-k-nej/

Угорі