Що нового?

Придбаний Бацзи для початківців (Оксана Сахранова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2831 ГРН
Учасників: 0 з 30
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 98.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
ХАРАКТЕР
+ Практика на прикладах численних карт.
На цьому будується ВСЕ! І взаєморозуміння, і відносини з родичами, друзями, колегами, і сфера діяльності, і знаходження свого призначення...
Все!!! Це дуже важливо!
Причому, це повинно полягати не в читанні файлика опису пана дня (що безумовно дуже допомагає і що дуже важливо, але це ми можемо якраз отримати в заочному курсі), а в тому, щоб в двох словах описати СУТЬ його дій і вчинків і дати потрібну пораду.
Я навчу вас, як побачити без будь-яких додаткових коштів і таблиць, який характер у людини, чому він такий, як його характер може змінюватися з часом і чому, як вибудовувати найкращі відносини з людьми на основі розуміння їх характеру:
Діти: як зрозуміти свою дитину і дати йому таке виховання, яке допомогло б йому в майбутньому житті.
Подружжя: як зрозуміти чоловіка/дружину, щоб вибудувати найбільш щасливі відносини з ним.
Робота: як зрозуміти свого боса або підлеглих, щоб робота з ними приносила максимальні результати.
Відносини
  • Які прояви у відносинах в вас закладені спочатку і перестанете звинувачувати себе
  • Зрозумієте, що дійсно потрібно змінити в собі, щоб поліпшити відносини, а з чим взагалі не потрібно боротися!
  • Почнете краще розуміти партнера і перестанете ображатися на нього.
  • Знайдете нові варіанти комунікації з коханою людиною!
  • Дізнаєтеся, як обійти деякі небезпечні періоди, які проходять 80% пар, але не знають про це і розлучаються
РОБОТА/БІЗНЕС
  • Краще працювати на себе або за наймом?
  • Чи можу я заробити багато грошей?
  • Кому гроші приходять легко, а кому потрібно багато для цього працювати?
  • Яку сферу діяльності вибрати (або нішу в бізнесі)?
  • Коли в житті можуть статися спади в бізнесі і як їх пережити?
ЗДОРОВ'Я
  • На який орган чи систему потрібно звернути особливу увагу і коли?
  • Чому відбуваються зриви у здоров'ї?
  • В який час потрібно бути особливо уважним?
Вчимося вловлювати відмінності між читанням карти бацзи для роботи, здоров'я або відносин.
Вчимося знаходити рішення, як діяти, коли бачимо проблеми зі здоров'ям або відносинами заздалегідь!
https://privatelink.de/?http://www.sakhranova.ru/bazi_zaochno.html

Угорі