Що нового?

Набір учасників Бацзи і емоції. 1 частина. Сила і слабкість карти (Юдола Белемирова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 662 ГРН
Учасників: 0 з 19
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 36.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
це перша частина мого курсу-тренінгу"Бацзи і емоції".
Що таке курс-тренінг? І звідки взагалі з'явилася така ідея? - можливо, запитаєте ви.
Справа в тому, що у мене є учні, які прийшовши до мене вже знали багато з теорії бацзи. Вони знали всі ієрогліфи, вміли складати карту Бацзи і такти удачі, знали злиття, зіткнення, покарання, самонаказанія.... І багато іншого - в теорії. Але на практиці прочитати якісно навіть свою карту Бацзи у них не виходило. Не вистачало практики!
На цьому курсі в форматі тренінгу Ми з Вами разом повторимо і закріпимо теорію, а так само на практиці відпрацюємо ваші карти бацзи і карти Бацзи Ваших близьких. Я поділюся з Вами своїми знаннями з психології в області емоцій. І своїм досвідом читання карт Бацзи.
Цінність цього тренінгу в тому, що я буду давати багато інформації з аналізу внутрішнього світу людини. В процесі проходження мого тренінгу ви дійсно зможете зрозуміти, що таке "жити усвідомлено".
Ви навчитеся розуміти енергії карт Бацзи і застосовувати ці знання в повсякденному житті. Адже Бацзи-це абсолютно конкретна наука. Це не абстракція. Простою і зрозумілою мовою я розповім вам про взаємодію енергій, які є основою нашого життя.
На даному семиденному курсі я навчу вас читати вашу карту Бацзи і карти ваших близьких. Ви отримаєте універсальний інструмент для життя у вигляді карти Бацзи.
До кожного уроку я даю домашнє завдання, яке ви будете виконувати на основі вашої карти Бацзи, а так само карт бацзи ваших близьких людей.
Домашнє завдання потрібно буде відправляти мені на електронну пошту. Кожне завдання я буду перевіряти. І по кожному завданню я буду давати зворотний зв'язок. Таким чином ви навчитеся на практиці аналізувати карти Бацзи і відповісте на хвилюючі вас питання.

На цьому курсі Ви зможете чітко відповісти на такі питання:

• як посилити себе, використовуючи енергію п'яти елементів;
  • на чому вам потрібно зосередиться в житті. щоб домогтися успіху;
  • що в житті може перешкодити вам у досягненні успіху, чого потрібно уникати;
  • які у Вашому житті найбільш сильні періоди і як їх використовувати по максимуму;
  • що робити, якщо прийшов поганий такт удачі;
  • як виконати свої найзаповітніші бажання;
  • чому у вас саме такі стосунки з батьками, братами/сестрами, з чоловіком, з дітьми;
  • де і як шукати чоловіка;
  • як знайти себе в професії;
  • яке діло принесе вам багатство.
  • і багато інших питань...

Тут тільки перша частина. Це лише самий початок.
1. З чого потрібно насправді починати аналіз карти бацзи.
  1. Коло взаємодії п'яти елементів.
  2. Вологість і температура карти.
  3. Фази Ци в карті Бацзи.
  4. Злиття по сезонах і злиття трьох гармоній в карті Бацзи.
  5. Злиття Небесних Стовбурів.
  6. Злиття шести гармоній.
  7. Які бувають карти-сильні, домінуючі, конкуруючі, слабкі, карти проходження, карти трансформації. Умови необхідні для того, щоб визначити вид карти.
  8. Чому деякі слабкі карти працюють як сильні. Чому деякі карти слідування працюють як просто слабкі карти.
  9. Відсутні елементи в картах Бацзи-про що вони говорять.
  10. Корисні і некорисні елементи в карті Бацзи.
  11. Такти Удачі. На прикладах карт Бацзи.
https://privatelink.de/?https://forum.feng-shui.ru/market/207081.html

Угорі