зіткнення, шкода, руйнування, покарання, самопокарання, злиття, дублікати і антидублікати, порожнеча в картах Базци.
Це четверта частина мого курсу-тренінгу"Бацзи і емоції".
Тривалість четвертої частини близько 5 годин.
Короткий зміст четвертої частини:
Що таке курс-тренінг? І звідки взагалі з'явилася така ідея? - можливо, запитаєте ви.
Справа в тому, що у мене є учні, які прийшовши до мене вже знали багато з теорії Бацзи. Вони знали всі ієрогліфи, вміли складати карту Бацзи і такти удачі, знали злиття, зіткнення, покарання, самопокарання.... І багато іншого-в теорії. Але на практиці прочитати якісно навіть свою карту Бацзи у них не виходило. Не вистачало практики!
На цьому курсі в форматі тренінгу Ми з вами разом повторимо і закріпимо теорію, а так само на практиці відпрацюємо ваші карти Бацзи і карти Бацзи ваших близьких. Я поділюся з вами своїми знаннями з психології в області емоцій. І своїм досвідом читання карт Бацзи.
Цінність цього тренінгу в тому, що я буду давати багато інформації з аналізу внутрішнього світу людини. В процесі проходження мого тренінгу ви дійсно зможете зрозуміти, що таке "жити усвідомлено".
Ви навчитеся розуміти енергії карт Бацзи і застосовувати ці знання в повсякденному житті. Адже Бацзи-це абсолютно конкретна наука. Це не абстракція. Простою і зрозумілою мовою я розповім вам про взаємодію енергій, які є основою нашого життя.
На даному семиденному курсі я навчу вас читати вашу карту Бацзи і карти ваших близьких. Ви отримаєте універсальний інструмент для життя у вигляді карти Бацзи.
До кожного уроку я даю домашнє завдання, яке ви будете виконувати на основі вашої карти Бацзи, а так само карт Бацзи ваших близьких людей.
Домашнє завдання потрібно буде надсилати мені на електронну пошту. Кожне завдання я буду перевіряти. І по кожному завданню я буду давати зворотний зв'язок. Таким чином ви навчитеся на практиці аналізувати карти Бацзи і відповісте на хвилюючі вас питання.
На цьому курсі Ви зможете чітко відповісти на такі питання:
Це четверта частина мого курсу-тренінгу"Бацзи і емоції".
Тривалість четвертої частини близько 5 годин.
Короткий зміст четвертої частини:
- Фази Ци. Їх практичне застосування.
- Година, день, місяць і рік - які сфери життя вони зачіпають при взаємодії в зіткненнях, самопокарання, шкоду, руйнування, злиття.
- Зіткнення Небесних стовбурів в характері людини.
- Зіткнення Земних Гілок в характері людини.
- Шкода Земних Гілок в характері людини.
- Руйнування земних гілок і характер людини.
- Покарання в характері людини.
- Самопокарання в характері людини.
- Дублікати і антидублікати в картах Бацзи.
- Злиття Земних Гілок.
- Злиття Небесних стовбурів з точки зору особистих відносин.
- Порожнеча в картах Бацзи.
Що таке курс-тренінг? І звідки взагалі з'явилася така ідея? - можливо, запитаєте ви.
Справа в тому, що у мене є учні, які прийшовши до мене вже знали багато з теорії Бацзи. Вони знали всі ієрогліфи, вміли складати карту Бацзи і такти удачі, знали злиття, зіткнення, покарання, самопокарання.... І багато іншого-в теорії. Але на практиці прочитати якісно навіть свою карту Бацзи у них не виходило. Не вистачало практики!
На цьому курсі в форматі тренінгу Ми з вами разом повторимо і закріпимо теорію, а так само на практиці відпрацюємо ваші карти Бацзи і карти Бацзи ваших близьких. Я поділюся з вами своїми знаннями з психології в області емоцій. І своїм досвідом читання карт Бацзи.
Цінність цього тренінгу в тому, що я буду давати багато інформації з аналізу внутрішнього світу людини. В процесі проходження мого тренінгу ви дійсно зможете зрозуміти, що таке "жити усвідомлено".
Ви навчитеся розуміти енергії карт Бацзи і застосовувати ці знання в повсякденному житті. Адже Бацзи-це абсолютно конкретна наука. Це не абстракція. Простою і зрозумілою мовою я розповім вам про взаємодію енергій, які є основою нашого життя.
На даному семиденному курсі я навчу вас читати вашу карту Бацзи і карти ваших близьких. Ви отримаєте універсальний інструмент для життя у вигляді карти Бацзи.
До кожного уроку я даю домашнє завдання, яке ви будете виконувати на основі вашої карти Бацзи, а так само карт Бацзи ваших близьких людей.
Домашнє завдання потрібно буде надсилати мені на електронну пошту. Кожне завдання я буду перевіряти. І по кожному завданню я буду давати зворотний зв'язок. Таким чином ви навчитеся на практиці аналізувати карти Бацзи і відповісте на хвилюючі вас питання.
На цьому курсі Ви зможете чітко відповісти на такі питання:
- як посилити себе, використовуючи енергію п'яти елементів;
- на чому потрібно зосередитися в житті. щоб досягти успіху;
- що в житті може перешкодити вам у досягненні успіху, чого потрібно уникати;
- які у Вашому житті найбільш сильні періоди і як їх використовувати по максимуму;
- що робити, якщо прийшов поганий такт удачі;
- як виконати свої найзаповітніші бажання;
- чому у вас саме такі стосунки з батьками, братами/сестрами, з чоловіком, з дітьми;
- де і як шукати чоловіка;
- як знайти себе в професії;
- яке діло принесе вам багатство.
- і багато інших питань...
https://privatelink.de/?https://forum.feng-shui.ru/market/209013.html