Що нового?

Придбаний Бадьорий ранок, хатха-йога, легкий рівень (Сергій Митропольський)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 552 ГРН
Учасників: 0 з 10
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 57.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Ранкова практика, спрямована на гармонійну і травмобезпечну опрацювання тіла і дихальної системи, з метою отримання заряду бадьорості і позитиву на весь день. Підходить для новачків

заняття проходять за наступною схемою:

● коротка настройка;
● комплекс з очисних пранаям для підготовки до практики;
● розминка і розігрів тіла;
● основний блок побудований на базі асан хатха-йоги і Йогі23, режим статико-динамічний: утримання асан і віньяси (переходи між позами);
● шавасана.

у 2014 році я для себе виявив йогу — це була практика Андрія Сідерського"Йога 23". Але про кар'єру викладача я тоді й подумати не міг. На той момент за плечима була майже семирічна кар'єра в нерухомості в одній з найбільших компаній і чотирирічна робота з побудови власного бізнесу на просторах російського Інтернету.
Звичайно, я постійно займався спортом: 15 років присвятив різним видам рукопашного бою (ушу, бойове самбо, Російський рукопашний бій), підйому штанги в залі і довгим статичним утриманням різних позицій, в тому числі планки на ліктях — так, мені здавалося, я стану сильніше і зібраніше, але за фактом я отримував зворотний ефект...

Йога спочатку стала моєю віддушиною, місцем, куди я збігав від навалилася офісної втоми, розсіяної уваги і постійного, безперервного стресу. Потім багато чого сталося, але, почавшись з шести повторень "Привітання Сонцю" в якості розминки, в результаті йога зайняла міцне місце в моїй тренувальній базі, а потім і почала там головувати.
У якийсь момент я виявив, що йога стала більшою частиною мого життя, а передача мого розуміння йоги та того, що я зараз знайшов у практиці, стала невід'ємною частиною мого життя.

Продажник:
https://privatelink.de/?https://pranayoga.online/mitropolskiy

Угорі