Дорогі учні, нова група практики пройде 18 березня онлайн. На тему мене надихнули колеги:"Хочу багато клієнтів".
Розглянемо, чому клієнтів багато і чому мало. Як допомагати колегам в цьому частому запиті"хочу більше клієнтів". Акуратно допомагати, бо не всяке "багато" під силу.
Як завжди, на групі практики мої пояснення, три місця для роботи учнів, розбір цих робіт, і якщо залишиться час, то вправа.
Брати участь можуть як учні, так і всі, хто досить розбирається і цікавиться розстановками, щоб взяти з цієї групи корисний результат - розуміння теми і роботи з нею.
програма групи
1. Ідеї від Олени Веселаго
Ця група практики призначена для кращого розуміння способів роботи із запитами виду "Хочу більше клієнтів у своїй практиці", "Мало/ні клієнтів", "клієнти перестали приходити" в розстановках і польової терапії. Окремо розглянемо запит "багато клієнтів, не справляюся".
2. Вправи для учасників групи" я і багато клієнтів " (якщо залишиться час)
3. Розстановки учасників групи та їх розбір
Розстановки та їх розбір проводяться за загальним регламентом груп практики Інституту.
Розглянемо, чому клієнтів багато і чому мало. Як допомагати колегам в цьому частому запиті"хочу більше клієнтів". Акуратно допомагати, бо не всяке "багато" під силу.
Як завжди, на групі практики мої пояснення, три місця для роботи учнів, розбір цих робіт, і якщо залишиться час, то вправа.
Брати участь можуть як учні, так і всі, хто досить розбирається і цікавиться розстановками, щоб взяти з цієї групи корисний результат - розуміння теми і роботи з нею.
програма групи
1. Ідеї від Олени Веселаго
Ця група практики призначена для кращого розуміння способів роботи із запитами виду "Хочу більше клієнтів у своїй практиці", "Мало/ні клієнтів", "клієнти перестали приходити" в розстановках і польової терапії. Окремо розглянемо запит "багато клієнтів, не справляюся".
- Резонанс клієнта і терапевта. Чому клієнтів мало. Чому клієнтів багато.
- Чи завжди "багато клієнтів" це добре для терапевта. Перевантаження терапевта, множинний резонанс. Як допомагати клієнтам-терапевтам знижувати резонанс.
- "Мало клієнтів" - управління причинами. Як працювати, поки причини не усунені.
2. Вправи для учасників групи" я і багато клієнтів " (якщо залишиться час)
3. Розстановки учасників групи та їх розбір
Розстановки та їх розбір проводяться за загальним регламентом груп практики Інституту.
https://privatelink.de/?https://openfield.timepad.ru/event/1581661/