оновлений КУРС Грудня 2016 р.
Чи буду я багатим? Коли я буду багатим? Таких питань на форумах незліченна безліч. Але я не знайшла питань типу " що і коли мені зробити, щоб стати багатим?"А це найправильніші питання, якщо ви дійсно хочете розбагатіти. І саме на ці питання ми навчимося шукати відповіді в цьому курсі.
Програма курсу
Чи буду я багатим? Коли я буду багатим? Таких питань на форумах незліченна безліч. Але я не знайшла питань типу " що і коли мені зробити, щоб стати багатим?"А це найправильніші питання, якщо ви дійсно хочете розбагатіти. І саме на ці питання ми навчимося шукати відповіді в цьому курсі.
Програма курсу
- аналіз багатства
- структури карт і багатство. Коли стають багатими люди з різними структурами карт
- Духи удачі і демони невдачі для багатства, кар'єри, освіти
- Розширена теорія скарбниці. Сила скарбниці-багате або бідне сховище
- багатство в поточному році
- аналіз бідності
- грабіжники
- Кар'єра
- ознаки кар'єрної удачі
- палаци для кар'єри в карті бацзи
- принципи вибору професії для збільшення можливостей здобуття багатства. Теорія множин
- вибір професії по 5 елементам
- вибір професії по 10 божествам
- вибір професії по палацах долі
- допомога духів удачі і демонів невдачі у виборі професії бізнес
- Чи здатна людина стати власником бізнесу
- коли починати бізнес
- бізнес з партнером або самостійний
- стихія бізнесу
- вибір партнера для бізнесу
- Освіта
- сприятливі ознаки для отримання освіти
- ознаки проблем з освітою
- Що робити якщо дитина не хоче вчитися, погано вчиться
- Сумісність. Як отримувати вигоду з карт інших людей. До яких людей можна потрапляти в залежність і як цього уникнути
- підбір співробітників, які будуть приносити вигоду босові і компанії
авторська розробка
Набори шаблонів для конкретних професій з прикладами
Кому корисний курс? Курс корисний професійним консультантам Бацзи, а також тим, хто хоче стати ними. Корисний тим, хто шукає свій життєвий шлях, а також тим, хто наймає персонал.
Хто може взяти участь у курсі? Це професійний курс. У ньому можуть взяти участь всі, що мають хорошу підготовку в сфері Бацзи.
Набори шаблонів для конкретних професій з прикладами
- письменник
- артист
- Спортсмен
- політик
- фінансист
- Адвокат
- Юрист
- військовий
- лікар
- медсестра
- продавець
- викладач
- спеціаліст зі зв'язків з громадськістю
- будівельник, архітектор, ріелтор
- відповідність якостей, необхідних в професії, ознаками в Бацзи. Ви самі зможете зібрати набір вимог для конкретної професії або посади, якщо добре розберетеся, що потрібно робити на цій роботі
- підбір персоналу
Кому корисний курс? Курс корисний професійним консультантам Бацзи, а також тим, хто хоче стати ними. Корисний тим, хто шукає свій життєвий шлях, а також тим, хто наймає персонал.
Хто може взяти участь у курсі? Це професійний курс. У ньому можуть взяти участь всі, що мають хорошу підготовку в сфері Бацзи.
https://privatelink.de/?https://feng-shui.ua/study/course.php?ID=5916