Що нового?

Придбаний Баланс роботи та особистого життя (Павло Зигмантович)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 3677 ГРН
Учасників: 0 з 55
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 69.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Тренінг "Баланс роботи та особистого життя" це прекрасний шанс розібратися з власним життям і налаштувати її баланс так, як вам подобається. Можна сказати, що це детально пророблена інструкція по такій настройці. Думаєте це неможливо?
Уявіть собі, що Ви купили новий комп'ютер. Приємне відчуття новизни, все працює ідеально. Графіка шикарна, звук на рівні, програми літають. Користуйся і радій!
Проходить пара-трійка місяців, максимум півроку. І програми починають глючити і гальмувати, щось постійно відвалюється. Щось взагалі не хоче запускатися. Морок.
І тоді ми викликаємо комп'ютерного майстра, який чистить комп'ютер від пилу, налаштовує програми, видаляє непотрібні програми. Начебто нескладні операції, але комп'ютер знову починає відмінно працювати.
У житті на нас навалюється робота. Робота-це важко. Кожен день потрібно досягати поставлених цілей, заробляти достатньо, щоб забезпечити сім'ю, просуватися по кар'єрних сходах і заробляти більше. А з іншого боку є сім'я, яка теж вимагає постійної уваги і зусиль.
І ми починаємо десь "пригальмовувати", десь помилятися. А якщо все навалюється одночасно, то і перегоріти можна. От би викликати майстра-чарівника. Але тільки щоб він не комп'ютер налаштував, а саме життя.
А комп'ютерний майстер, між іншим, не чарівник. Він просто робить все по інструкції і вирішує стандартні проблеми. Ви і самі можете все це зробити, будь у вас така інструкція. І ви знаєте? Я професійний психолог з 20летнім стажем, який таку інструкцію для вас розробив.
Адже проблеми, з якими стикаються люди що в сім'ї, що на роботі, досить добре вивчені вченими-психологами. Методи вирішення для них детально науково опрацьовані. І можна щотижня ходити до спеціального майстра-психолога, який допоможе вирішити ваші проблеми. А можна купити мій тренінг і розібратися у всьому самостійно. Це може бути і дешевше, і швидше – ви ж знаєте, які у вас проблеми.
Ви скажете, що психологи вчаться багато років і все складно? В тому-то й справа, що проблеми стандартні. Описані вони детально-я впевнений, що моїм тренінгом може успішно користуватися будь-яка людина. Я спеціально підготував його таким чином, щоб він був простий і зрозумілий. Так що можете почати якісно налаштовувати своє життя прямо зараз-просто купіть тренінг і дотримуйтесь рекомендацій.

зміст курсу:

Заняття 1: підвищуємо ефективність
Заняття 2: вибудовуємо кордону
Заняття 3: зберігаємо енергію
Заняття 4: розвиваємо стресостійкість
Заняття 5: видобуваємо енергію
Заняття 6: підсумки (бонус)
Заняття 7: Лайфхаки (бонус)

https://privatelink.de/?http://zygmantovich.com/products/balance/

Угорі