Що нового?

Набір учасників Базова фітнес-програма для зміцнення м'язів всього тіла (Олександра Боніна)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1287 ГРН
Учасників: 0 з 35
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 38.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

У кожної людини ці цілі свої. Ось список найбільш частих цілей, з якими приходять до мене клієнти (знайдіть тут свою):
  • довше залишатися молодим, активним, енергійним
  • підкачати/підтягнути сідниці, прес, ноги, руки та інші частини тіла
  • схуднути за рахунок зменшення відсотка жиру в тілі
  • набрати м'язову масу
  • поліпшити загальне самопочуття і зберегти працездатність
  • краще справлятися з фізичним навантаженням
  • поліпшити стан здоров'я
якщо ви знайшли серед цих цілей свою, то ви прийшли за адресою! На цій сторінці ви дізнаєтеся, як досягти ваших цілей, причому ...
... без шкоди для здоров'я хребта і суглобів!
Оскільки я за освітою лікар лікувальної фізкультури та спортивної медицини, а також фітнес-тренер міжнародного класу, то до мене часто приходять клієнти з остеохондрозом, артрозом, грижами і т. д.
Неграмотні лікарі забороняють таким людям займатися будь-якої фізичною активністю. Якщо вони їх не слухаються і все-таки йдуть в тренажерний зал, то неграмотні фітнес-тренери тільки посилюють ці проблеми зі здоров'ям.
Більш того, величезна кількість навіть здорових людей отримують свої перші травми саме в тренажерних залах!
Та що там говорити... тисячі людей, надивившись відео в YouTube з домашніми тренуваннями, завдають самі собі травми, навіть не ходячи в зал.
І в підсумку назавжди розчаровуються в цьому напрямку фізичної активності, яке при правильному підході могло б принести їм здоров'я і прекрасну фізичну форму!
Мої клієнти вже давно просили мене створити програму тренувань, яка б дозволяла:
  • допомогти їм досягти цілей, озвучених вище
  • не створювала навантаження на хребет і суглоби, особливо, якщо з ними є які-небудь проблеми
  • допомагала захистити хребет і суглоби від появи проблем в майбутньому
Обрадую, програма вже готова, і про неї ви дізнаєтеся трохи нижче.
Грамотний фітнес без шкоди для хребта - це поетапна система фізичних тренувань для занять вдома і в тренажерному залі, яка допомагає вам досягти ваших цілей, плюс зберегти ваше дорогоцінне здоров'я!
https://privatelink.de/?http://lp.alexandrabonina.ru/startfitness/

Угорі