Що нового?

Набір учасників Базова граматика англійської мови (Надія Борисова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 331 ГРН
Учасників: 0 з 9
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 38.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
чого ви навчитеся
  • базова граматика англійської мови
  • основні англійські часи
  • артиклі в англійській мові
вимоги
  • базові знання англійської мови
опис
Це курс не для профі. він підходить для новачків і для людей, які вже намагалися почати вивчати мову, або для тих, хто вивчав її в далекому минулому, але хотів би освіжити знання. Рівень Pre-Intermediate, він же А2-В1, він же "розумію, але сказати не можу".

Завершивши мій курс, ви зрозумієте, в яких ситуаціях який час використовувати і як ці ситуації розпізнати. Перестанете плутатися в артиклях і прийменниках. Дізнаєтеся найпоширеніші мовні конструкції і найчастіші помилки. І ви практикуєте це на живих прикладах, а не на сферичній родині підручника Білла та Джессіки.

У своїх відео я не даю абстрактних правил. Я показую як потрібно вживати це саме у Вашому житті.

Для кого цей курс:

• мами в декреті з дітьми
  • люди, які вчили в школі англійську
  • люди, які в школі вчили іншу мову і починають вивчати англійську
мене звуть Надія Борисова, І я знаю, що означає вчити іноземну мову в дорослому віці.

Чотири роки тому я переїхала в Чорногорію і почала вчити сербську мову. Три роки тому зробила те ж саме з турецьким в Стамбулі. Я знаю, як це, коли ти доросла людина, у тебе в житті все добре, а потім починаєш вчити іноземну мову з нуля і опиняєшся приблизно на рівні п'ятирічної дитини, яка не може зв'язати двох слів, плутається в трьох соснах і злиться на себе, що нічого не виходить.

Я знаю, як це.
Тому всі свої навчальні курси я намагаюся робити максимально зрозумілими і зручними для сприйняття.

Це курс не зробить вас говорить англійською.

Цей курс дасть вам базу граматики.

Само собою, з першого разу і назавжди вивчити все неможливо. Але якщо ви продовжите займатися далі і після цього курсу, мої вправи будуть Вам підмогою довгий-довгий час.

Я викладаю англійську мову в інтернеті з 2017 року. Навчалася в Дубліні, Ірландія. Люблю допомагати своїм учням з англійською та бачити їхній прогрес. Радію, коли вони приходять і кажуть, що у них вийшло подивитися серіал без субтитрів, або пройти співбесіду в компанію мрії. Строга, але справедлива. За розумну диктатуру і гнучкий підхід.​
https://privatelink.de/?https://www.udemy.com/course/basicgrammar2/

Угорі