ви отримаєте: матеріали курсу
що таке діафрагми:
Діафрагми, фасції, сухожилля, зв'язки, жили - суть одна.
У давнину, коли медицина ще не знала яку функцію в організмі людини виконує сполучна тканина, наші бабусі-відунки і знахарки знали куди натиснути і що зробити, для того щоб організм включився в роботу і почав правильно функціонувати.
Якщо ви хочете навчитися допомагати собі і своїм близьким найпростішими методами діагностики і техніками оздоровлення, тоді вам до нас за курсом по базових діафрагм. ⠀
І ще, після проходження курсу, Вам буде набагато легше і зрозуміліше проходити мої семінари, тому дуже рекомендую пройти даний курс і вже потім відвідувати мої семінари в живу, де я вже ставлю руки професійно.
що таке діафрагми:
Діафрагми, фасції, сухожилля, зв'язки, жили - суть одна.
У давнину, коли медицина ще не знала яку функцію в організмі людини виконує сполучна тканина, наші бабусі-відунки і знахарки знали куди натиснути і що зробити, для того щоб організм включився в роботу і почав правильно функціонувати.
- з курсу ви дізнаєтеся як працювати з тілом комплексно.
- як відпрацювання гомілки допомагає в роботі серця.
- і як векторними техніками за дві хвилини повністю відновити функцію того чи іншого органу.
Якщо ви хочете навчитися допомагати собі і своїм близьким найпростішими методами діагностики і техніками оздоровлення, тоді вам до нас за курсом по базових діафрагм. ⠀
І ще, після проходження курсу, Вам буде набагато легше і зрозуміліше проходити мої семінари, тому дуже рекомендую пройти даний курс і вже потім відвідувати мої семінари в живу, де я вже ставлю руки професійно.
- для масажистів, майстрів оздоровчих практик, вісцеральних терапевтів, хто хоче розширити список своїх послуг і давати своїм клієнтам результат в два рази швидше.
- для тих хто хоче допомогти собі і своїм близьким повернути здоров'я, радість і щастя в життя. Адже ми знаємо, що коли у нас нічого не болить, нам хочеться творити і бажати.
- Для мам у кого маленькі дітки, та й не дуже маленькі. Освоїти прийоми самомасажу і масажу живота.
- для літніх людей, хто згадати руху що були в молодості. І позбутися від болю і скрипу в суглобах. А також допомогти відновитися після інсульту та інфаркту.
- відпрацювання діафрагм нижніх кінцівок, рецепти домашньої аптечки
- Грудобрюшинная і діафрагма малого таза
- повна схема відпрацювання діафрагм, а так само діафрагми черепа і підключична
- відповіді на питання
https://privatelink.de/?https://diafragma2020.getcourse.ru/baza