Щоб не губитися, ставте лайк! Тета-хілінг- медитативний метод зцілення розуму, душі, тіла.
Не зовсім зрозуміло, правда? .
А якщо я напишу останній приклад, коли донька на о.Балі загубила в океані любимі окуляри і попросивши Творця в тета-медитації, отримала їх неушкодженими на березі... Оце «побутовий» тета-хілінг, який використовується кожного дня. Ще в ліжку Ви можете послати безумовну любов і зцілення своїм рідним, можете наповнити високими вібраціями свій день, «замовити» парковку в зручному місці, приготувати з простої води- «божественний нектар» для своєї сім‘ї, мій наймолодший робить замовлення кожного ранку і бере в школу... Зцілити своїх діток при хворобі, покращити любу свою сферу життя. Зманіфестувати любе своє істинне бажання, «розтягувати» зранку час і все встигати( найпоширеніша техніка в багатьох учнів), «звужувати» час в далеких перельотах чи поїздках, очистити простір свого житла, офіса, «зарядити кредитні карти» на поповнення, телефони на приємні розмови і більшу кількість клієнтів... Вміти очищатися від психологічних атак, вільних вспоминів, «порчі, зглазу», як в народі кажуть, а насправді від негативних думкоформ інших людей... А моє найбільше диво, це не поїздки щомісячні за кордон, не покупки, не досягнення, а зцілення- Я ВЖЕ РІК БЕЗ ЗАМІСНОЇ ТЕРАПІЇ! Для мене це перемога! Я шукала метод зупинки генетичних програм онкології і зцілення цієї хвороби. І Творець відкрив для мене цей метод.
Ваша душа зараз відчує, потрібно Вам чи ні!
Чому до мене можете сміливо іти на навчання?
Я лікар, професіонал ( я в постійному підвищенні кваліфікаціі і розвитку), я щедро ділюся знаннями, щоб Ви вже після першого дня могли зцілювати і робити «глибинні розкопки» любоі ситуації, мама 3х діток, двоє старші пройшли курси, людина з глобальним мисленням і бажанням бути корисною для Вас. Я володію НАВИКАМИ, дуже цінними для Вас! Є 2 місця! Можливо наша група очікує саме Тебе?