про що наш курс?
Фітнес + постава + стопи
Ваше природне омолодження, стрункість і якість життя починається зі стоп і постави!
Змінити архітектуру тіла і прибрати наслідки затискачів і дисбалансу в тілі можна тільки за допомогою нових м'язових звичок!
Ми впевнені, у вас все вийде!
Наш курс допоможе вам привести себе у форму, отримати струнке, підтягнуте і здорове тіло без утомливих тренувань!
Ваші нові м'язові звички за:
Пакет Базовий курс 2.0
що входить в пакет:
Базовий комплекс вправ на все тіло
Комплекс для ліфтингу обличчя
Лайфхак"Планка - супертехніка"
Лайфхак"щітка"
Лайфхак"з рушниками"
Медитація-гімнастика для жіночого здоров'я
Комплекс вправ для стоп
- подарунки:
Гайд у форматі pdf, що містить:
Ірина Пирогова-44 роки, зірковий тренер, фітнес-експерт з 20-річним досвідом, ТБ-ведуча, автор концепції усвідомленого вирівнювання тіла.
Фітнес + постава + стопи
Ваше природне омолодження, стрункість і якість життя починається зі стоп і постави!
Змінити архітектуру тіла і прибрати наслідки затискачів і дисбалансу в тілі можна тільки за допомогою нових м'язових звичок!
Ми впевнені, у вас все вийде!
Наш курс допоможе вам привести себе у форму, отримати струнке, підтягнуте і здорове тіло без утомливих тренувань!
Ваші нові м'язові звички за:
- 20 хвилин на день
- 3-5 тижнів
- Чарівні "невидимі вправи"
- Без спортивного інвентарю
- Без спеціальної підготовки
Пакет Базовий курс 2.0
що входить в пакет:
Базовий комплекс вправ на все тіло
Комплекс для ліфтингу обличчя
Лайфхак"Планка - супертехніка"
Лайфхак"щітка"
Лайфхак"з рушниками"
Медитація-гімнастика для жіночого здоров'я
Комплекс вправ для стоп
- подарунки:
- Комплекс від набряків
- Комплекс вправ для жіночого здоров'я
Гайд у форматі pdf, що містить:
- Рекомендації щодо харчування та водного балансу
- Рекомендації для тонусу шкіри обличчя і тіла
Ірина Пирогова-44 роки, зірковий тренер, фітнес-експерт з 20-річним досвідом, ТБ-ведуча, автор концепції усвідомленого вирівнювання тіла.
https://privatelink.de/?https://irinapirogova.ru/?utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=qtbody&utm_content=qtbodybio&utm_term=landing