Марафон усвідомленої молодості і краси "Міябі" від Вікторії Кушнарьової (vita_bodylove)
Хочете помолодшати років на 5-10 до 8 березня? Хочете оздоровити свій організм? Позбавиться від набряків? Зменшити талію? А, може, хочете позбутися від подвійного підборіддя або навислих повік? Або у вас зморшки на лобі, з якими ви не знаєте що робити? А, як у вас справи з носогубними складками? А, з овалом обличчя? Все красиво, підтягнуто? А, як наша шийка? Довга, витончена? Або ваша ланцюжок вже повисла на вдів'ї горбику?
Хочете змінити все? Хочете мати красиве, молоде обличчя, лебедину шию і граціозну поставу? Хочете бути горді своєю зовнішністю в будь-якому віці? Хочете, але не зовсім впевнені, що це можливо, і не знаєте як це зробити?
А я знаю! Я знаю, як повернути час назад! Мені відомі унікальні прийоми роботи з обличчям і тілом, які в системі дадуть потужний імпульс до омолодження та оздоровлення всього організму!
окремо хочу сказати про те, що може знадобитися для проходження марафону.
В ході марафону я буду навчати вакуумному масажу обличчя і кінезіотейпірованію. Для освоєння цих способів роботи з особою потрібно набір вакуумних баночок, краще силіконових, і кінезіотейп.
Але! Ці придбання, як і освоєння вакуумного масажу і тейпірованія, не є обов'язковими, в марафоні упор на вправи і мануальні прийоми роботи з особою, саме завдяки їм учасниці отримують результати від проходження марафону. Вакуумний масаж і кінезіотейпірованіе ви освоюєте більше на майбутнє, тому як в марафоні ми встигаємо зробити буквально кілька процедур, недостатніх для прояву видимого ефекту саме від цих способів.
що вас чекає в марафоні:
- Більше 40 вправ на поставу, статику шиї і роботу з обличчям
- основи лімфодренажу обличчя і тіла
- Японський скульптурний масаж
- вакуумний масаж
- естетичне кінезіотейпування