Метафоричні асоціативні карти (МАК) - це проективна методика, яка широко застосовується професіоналами в усьому світі.
Більше того-тисячі людей навчилися застосовувати МАК для того, щоб отримувати відповіді і рішення в своєму повсякденному житті.
МАК-унікальний інструмент, який можна застосовувати для діагностики прихованих причин проблеми, в консультуванні, в коучингу, в педагогіці.
Завдяки точній ефективній діагностиці ви істотно скоротите час на вирішення проблеми, швидше отримаєте очікуваний результат.
МАК підходять для роботи з дітьми і дорослими, в індивідуальному консультуванні і в роботі з групами.
Професійне вивчення роботи з МАК переведе вас на новий рівень ефективності.
За допомогою чіткого алгоритму роботи і структури питань ви навчитеся розкривати метафору клієнта і глибоко розуміти причини проблем і активувати внутрішні ресурси.
Більш того-структура роботи з метафорою стане в нагоді вам і при роботі з казками, з проективними малюнками, зі сновидіннями (!)
У цьому курсі ви освоюєте ДВА в одному – роботу з інструментом (МАК) + роботу з метафорою.
За рахунок подвійного ефекту ви значно скоротите час на досягнення результату при роботі з різними запитами.
Ваші клієнти по достоїнству оцінять МАК-так само, як їх оцінили мої клієнти більш ніж в 5000 запитах за останні 8 років (!)
Я більше 20 років допомагаю людям пережити труднощі і знайти рішення в складних ситуаціях. Останні 8 років метафоричні карти органічно додалися в мою практику. І я жодного разу не пошкодувала про те, що пройшла навчання у засновника методу Морітца Егетмейера, у Чака Спеццано і ін.майстрів. З 2015 року я проводжу навчання і сотні людей змогли додати МАК в своє життя і в свою практику.
Я розповім вам, як зробити так, що МАК ЗАГОВОРИЛИ з ВАМИ і стали надійним помічником у Вашому житті і вашій практиці.
структура курсу:
- заняття 1. Знайомство з МАК. Стратегія і алгоритм роботи. Види МАК. Як підібрати колоду для запиту. Правила безпеки роботи з МАК.
- заняття 2. Прийняття себе. Впевненість в собі і самооцінка. Ідентичність. Ролі і субличности. Примирення внутрішніх конфліктів.
- заняття 3. Інтеграція особистості. Персона і тінь. Аніма і Анімус. Батько-Дорослий-Дитина. Вплив на якість відносин внутрішньоособистісних конфліктів.
- Заняття 4. Досягнення цілей. Прийняття рішень і вибори. Як вийти з тривоги невизначеності. Успішність. Вихід зі стресу.
- Заняття 5. Гармонійні відносини від зустрічі до розставання. Кризові точки відносин. Запобігання сварок і конфліктів. Перешкоди до початку відносин. Завершення відносин.
- Заняття 6. Структура консультації. Особливості онлайн консультування з МАК.
- Заняття 7. Глибинна робота зі складними запитами. Ефективна діагностика проблеми.
- заняття 8. МАК-техніки для роботи з глибинними проблемами у відносинах.
- заняття 9. Генограма і МАК: сценарії відносин в сімейній системі
https://privatelink.de/?https://shop-behappy.center/product/34