Записи 3 семінарів Катерини Кес:
- важливі правила безпеки дитини на вулиці.
- екранний час у житті дитини. Плюси і мінуси.
- Як перестати кричати на дитину
1. "Важливі правила безпеки дитини на вулиці"
ви знаєте, що:
у програмі семінару детальний розбір питань:
А якщо ваша дитина – дошкільник, школяр або підліток – не втрачайте часу, обов'язково замовляйте і вивчайте цей семінар.
2. "Екранний час у житті дитини. Плюси і мінуси"
Є таке поняття-екранний час. Це той час, скільки часу людина в день проводить за екраном комп'ютера, планшета, телевізора, телефону.
На жаль, наші діти сьогодні проводять за екраном гаджетів колосальну кількість часу, і у мене, як у фахівця з душевного здоров'я, це викликає дуже велику тривогу. З наслідками мені постійно доводиться розбиратися на консультаціях.
Екранне час витісняє з життя дитини не тільки нормальне людське спілкування зі своїми батьками та іншими дітьми, а й різні цікаві заняття, ігри, творчість, прогулянки на свіжому повітрі і т. д.
Звикання до екрану у дитини настає дуже швидко – він скандалить і вимагають більше мультиків і комп'ютера, обурюються спробам батьків встановити якісь правила і обмеження.
За моїми спостереженнями, дуже часто день дитини починається з мультика, закінчується мультиком, їжа супроводжується мультиком, мультиком нагороджується хороша поведінка. Те ж саме можна сказати і про комп'ютерні ігри.
Звичайно, батькам в деякій мірі зручно, щоб дитина сиділа тихо, займався, нікому не заважав і не ставив зайвих питань. Але чи так все це нешкідливо? І що з цим робити? Це ви дізнаєтеся на семінарі.
3. "Як перестати кричати на дитину?"
Якщо ви періодично кричите на дитину, вам складно себе стримати, ви зриваєтеся, а потім шкодуєте, що так вийшло? Тоді цей семінар для вас!
що ви дізнаєтеся на семінарі:
ви знаєте, що:
- тільки в Росії кожні 30 хвилин пропадає безвісти 1 дитина?
- щороку в Росії зникає понад 50 000 дітей...
- Статистика в європейських країнах не менш втішна: Франція - 39 000 дітей, Англія – 100 000 дітей, Німеччина – 50 000 дітей... Це страшні цифри.
у програмі семінару детальний розбір питань:
- що обов'язково слід знати батькам про безпеку дитини на вулиці?
- як пояснити важливі речі дитині так, щоб не налякати її?
- як пояснити дитині, що з чужими людьми йти нікуди не можна?
- що пропонують і що говорять зловмисники,які відводять і викрадають дітей?
- який найнадійніший спосіб захистити дитину?
- Які правила обов'язково потрібно пояснити дитині на випадок, якщо він загубився в натовпі, магазині, не встиг вийти з автобуса, поїзда метро і т. д.
- Як поводитися, якщо дитина зіткнулася з бездомною і злою собакою.
А якщо ваша дитина – дошкільник, школяр або підліток – не втрачайте часу, обов'язково замовляйте і вивчайте цей семінар.
2. "Екранний час у житті дитини. Плюси і мінуси"
Є таке поняття-екранний час. Це той час, скільки часу людина в день проводить за екраном комп'ютера, планшета, телевізора, телефону.
На жаль, наші діти сьогодні проводять за екраном гаджетів колосальну кількість часу, і у мене, як у фахівця з душевного здоров'я, це викликає дуже велику тривогу. З наслідками мені постійно доводиться розбиратися на консультаціях.
Екранне час витісняє з життя дитини не тільки нормальне людське спілкування зі своїми батьками та іншими дітьми, а й різні цікаві заняття, ігри, творчість, прогулянки на свіжому повітрі і т. д.
Звикання до екрану у дитини настає дуже швидко – він скандалить і вимагають більше мультиків і комп'ютера, обурюються спробам батьків встановити якісь правила і обмеження.
За моїми спостереженнями, дуже часто день дитини починається з мультика, закінчується мультиком, їжа супроводжується мультиком, мультиком нагороджується хороша поведінка. Те ж саме можна сказати і про комп'ютерні ігри.
Звичайно, батькам в деякій мірі зручно, щоб дитина сиділа тихо, займався, нікому не заважав і не ставив зайвих питань. Але чи так все це нешкідливо? І що з цим робити? Це ви дізнаєтеся на семінарі.
3. "Як перестати кричати на дитину?"
Якщо ви періодично кричите на дитину, вам складно себе стримати, ви зриваєтеся, а потім шкодуєте, що так вийшло? Тоді цей семінар для вас!
що ви дізнаєтеся на семінарі:
- під час семінару ви зробите дуже важливу вправу, яка допоможе вам поглянути на себе з боку очима дитини в той момент, коли ви на нього кричите.
- ви дізнаєтеся причини, чому ви кричите на свою дитину, чому вам так складно буває себе стримати і чому виникає стільки гніву і роздратування у відповідь на дії дитини.
- у багатьох батьків під час семінару виникають дуже сильні почуття, приходять спогади з власного дитинства і стає зрозуміло, що відчуває в таких ситуаціях дитина.
- і приходить чітке розуміння, що потрібно зробити, щоб почати змінюватися.
https://privatelink.de/?http://ipsyholog.ru/wppage/book-offer/