Що нового?

Придбаний Білий курс. Тариф "База" (Дмитро Румянцев)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 11030 ГРН
Учасників: 0 з 69
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 166.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Все дуже просто. Вам до мене, якщо:

1. ви спробували запустити онлайн-курс, зробили на першому запуску багато грошей, але потім щось пішло не так. Другий запуск приніс набагато менше, третій ледве вийшов в нуль, а четвертий провалився.
  2. ви запустили черговий безкоштовний продає вебінар або марафон, але замість продажів отримали купу хейта і неадеквата.
  3. вас взагалі дратують продають вебінари, до яких привчили ринок. Ви не хочете обманювати людей і давати завищені очікування. ви хочете просто чесно працювати, але не знаєте, як.
  4. вас навчили одній шаблонній схемі, але не розповіли, як будувати всю систему. І коли схема перестала працювати, ви провалилися.
  5. ви новачок і ще тільки думаєте про запуск свого курсу, але відразу хочете зрозуміти, як влаштовано його просування.
  6. у вас все в порядку з начинкою курсу, ви зробили міцний продукт, але тепер почалося головне - маркетинг. І тут ви ні в зуб ногою
  7. ви все життя використовували тільки один канал трафіку. Але з роками ви його" вигребли", і тепер потрібно йти в інші канали.
  8. ви маркетолог і все життя просували звичайні бізнеси в різних нішах, а тепер хочете спробувати попрацювати з індустрією онлайн-освіти.
який результат ви отримаєте:
  1. Навчіться будувати альтернативні воронки продажів, які не дають завищених обіцянок і не обманюють користувачів.
  2. Побудуйте фінансову модель свого курсу або онлайн-школи, щоб ваш маркетинг не працював вхолосту і ви розуміли, що від чого залежить.
  3. Навчіться визначати цільову аудиторію для будь-якого проекту і розуміти рівень її теплоти по сходах Ханта.
  4. підготуйте якісний оффер для вашого курсу і напишете текст для сайту, щоб конверсія була максимальною.
  5. навчіться робити контент-маркетинг для того, щоб до вас на курси приходила гаряча і мотивована аудиторія.
  6. зрозумієте, як розвивати особистий бренд, щоб ваші результати були стійкі на дистанції, і ви не залежали на 100% від рекламного трафіку.
  7. зрозумієте, як користуватися рекламним Кабінетом ВКонтакте, Facebook, Instagram, TikTok, Яндекс.Директ і Google Ads. Як запускати рекламні оголошення, вибирати потрібні таргетинги, дивитися ключові звіти.
  8. дізнаєтеся, як писати тексти і підбирати зображення для вашої реклами, щоб вони приносили передплатників, заявки, реєстрації або продажу.
  9. Навчіться аналізувати результати вашої реклами, планувати витрати, покращувати результати і масштабувати.
  10. розберетеся, як купувати рекламу у блогерів, відбирати якісні акаунти і користуватися сервісом TrendHERO.
  11. Побудуйте автоворонку в месенджерах по механіці, яка проста, зрозуміла і при цьому ефективна.
  12. зрозумієте, як продавати по телефону, відпрацьовувати заперечення, доводити клієнтів до покупки і працювати.
Хто я такий і чому знаю, про що говорю:
  • Організатор конференцій "суворий пітерський SMM", Sold Out," Біла конфа"," Знайди свій трафік"," ВЛичку", VideoDays, 3dconf та інших. Оборот тільки однієї конференції "суворий пітерський SMM" перевищив 20 млн руб.
  • творець трьох онлайн-шкіл: Вища школа таргета," Точка доступу "і"Івентологія".
  • Автор книг про маркетинг:" просування бізнесу ВКонтакте "і" Event-маркетинг. Все про просування та організацію заходів".
  • З 2013 року я проводжу навчання в самих різних форматах. Від офлайн-семінарів та конференцій до онлайн-курсів. За цей час я спробував усе. Маркетингом же я займаюся з 2008 року.
  • За все життя не провів жодного продає вебінару.
https://privatelink.de/?https://whitecurs.tochkadostupa.pro/

Угорі