“Ми те, що ми їмо ?!”
Перестаньте просто вивчати їжу — дізнайтесь, як вона впливає саме на ваш організм.
Навчіться будувати персональний раціон, який відповідає вашим потребам, стану здоров’я та стилю життя.
Мене звати Олександра Петренко маю 11 років практичного досвіду, вищу освіту за напрямком “імунолог, мікробіолог”, навчалась в Harvard Medical School, Bastyr University, є студенткою College of Naturopathic Medicine.
І це не «ще один курс про харчування».
Це — міст між біохімією, запитами вашого організму та підбором персоналізованого переліку продуктів.
На курсі я розкажу вам як обрати правильну їжу з користю для себе і навчу як не нашкодити собі ще однієї модною дієтою!
Це моя перша, нетипова для мене програма, саме про їжу, нутрієнти і тарілки
І я буду рада бачити вас в числі перших, хто зможе доторкнутись до чогось “нового, трансформаційного”.
Ваша вигода від інвестиції в курс?
Про що поговоримо?
Тариф "Розжую сама". Самостійне проходження навчання.
Тривалість 6 тижнів
Програма курсу
Організаційна інформація. Важливо для ознайомлення
Звернення в технічну підтримку
Уроків: 17
Мова курсу: Українська
Перестаньте просто вивчати їжу — дізнайтесь, як вона впливає саме на ваш організм.
Навчіться будувати персональний раціон, який відповідає вашим потребам, стану здоров’я та стилю життя.
- Тривалість курсу 6 тижнів
Мене звати Олександра Петренко маю 11 років практичного досвіду, вищу освіту за напрямком “імунолог, мікробіолог”, навчалась в Harvard Medical School, Bastyr University, є студенткою College of Naturopathic Medicine.
І це не «ще один курс про харчування».
Це — міст між біохімією, запитами вашого організму та підбором персоналізованого переліку продуктів.
На курсі я розкажу вам як обрати правильну їжу з користю для себе і навчу як не нашкодити собі ще однієї модною дієтою!
Це моя перша, нетипова для мене програма, саме про їжу, нутрієнти і тарілки
І я буду рада бачити вас в числі перших, хто зможе доторкнутись до чогось “нового, трансформаційного”.
Ваша вигода від інвестиції в курс?
- Зрозумієте, як працює ваш організм на глибшому рівні — від біохімії до впливу їжі на здоров’я та зовнішність.
- Навчитеся обирати продукти, які підходять саме вам: з урахуванням харчових вподобань, потреб організму та хронічних станів (наприклад: синдром подразненого кишківника, закреп, діарея, застій жовчі, аутоімунні захворювання, гіпотиреоз, анемія, рецидивуючі інфекції, акне, екзема, псоріаз, ендометріоз та інші хронічні запальні процеси).
- Сформуєте збалансований, нутритивно багатий раціон із залізом, вітамінами, амінокислотами та іншими критично важливими речовинами.
- Позбудетесь плутанини в харчуванні, отримаєте науково обґрунтовану, структуровану інформацію, а не чергову дієту без результатів.
- Зможете зміцнити здоров’я, знизити рівень запалення, покращити засвоєння поживних речовин і покрити дефіцити.
- Якщо ви практикуєте як натуропат або консультант — поглибите свою експертизу та покращите якість роботи з клієнтами.
- Створите потужну основу для здоров’я своєї родини — з розумінням, а не наосліп.
Про що поговоримо?
- Як їжа впливає на здоров’я та зовнішність
- Що таке біологічна, нутритивна, енергетична цінність їжі та чим вони відрізняються
- Чи варто зважувати їжу та рахувати калорії, б/ж/в
- Що відбувається з їжею в нашому організмі. Біохімія травлення
- Для чого нам білки, жири, вуглеводи та їх оптимальні джерела
- Як побудувати свій раціон з урахуванням різних хронічних захворювань та дисфункцій (наприклад: синдром подразненого кишківника, закреп, діарея, застій жовчі, аутоімунні захворювання, гіпотиреоз, анемія, рецидивуючі інфекції, акне, екзема, псоріаз, ендометріоз та інші хронічні запальні процеси)
- Рекомендації по формуванню здорової продуктової корзини
- Глютен, молочка, червоне м’ясо та інші “спірні” продукти
- Як розподіляти своє харчування впродовж дня. Сніданок, обід, вечеря, перекуси
- Вибір якісної води та оптимальний питний режим
- Пластик, гербіциди, важкі метали. Методи зниження токсичного впливу на здоров’я
- Вибір безпечного посуду з рекомендаціями виробників
- 6 тижнів навчання
- Перегляд відеоуроків
- Маю стислий конспект (назавжди)
- Вивчу все сама
- Маю доступ на рік
Тариф "Розжую сама". Самостійне проходження навчання.
Тривалість 6 тижнів
Програма курсу
Організаційна інформація. Важливо для ознайомлення
Звернення в технічну підтримку
- Урок 1. Цінність їжі: різні ракурси.
Таймінг 43:51 - Урок 2. Зʼїсти, засвоїти, використати.
Таймінг 39:52 - Урок 3. Норма споживання.
Таймінг 22:00 - Урок 4. Білки. Жири. Вуглеводи.
Таймінг 37:52 - Урок 5. Нюанси рослинної їжі.
Таймінг 43:37 - Урок 6. Молочні продукти. Глютен.
Таймінг 33:36 - Урок 7. Вибір продуктів: білки.
Таймінг 32:30 - Урок 8. Вибір продуктів: жири.
Таймінг 40:05 - Урок 9. Вибір продуктів: вуглеводи. Прихована небезпека.
Таймінг 52 хв - Урок 10. Режим прийому їжі: сніданок / обід / вечеря.
Таймінг 40:00
- Продукти: додатковий файл
- Урок 11. Питний режим.
Таймінг 21:00 - Урок 12. Харчування для поповнення дефіцитів.
Таймінг 31:14 - Урок 13. Нюанси харчування при різних захворюваннях.
Таймінг 22:50 - Урок 14. Вибір безпечного посуду з рекомендаціями виробників.
Уроків: 17
Мова курсу: Українська
https://naturopathyschool.kwiga.com/ https://www.oleksandrapetrenko.com/
Останнє редагування модератором: