Що нового?

Придбаний [Бізнес Богачова] Франшиза магазину айфонів (В'ячеслав Богачов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 8820 ГРН
Учасників: 0 з 104
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 88.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Уяви готовий бізнес, який вже приносить 10000 Рублів в день. Уяви, що тобі не потрібно витрачати гроші на рекламу, упаковку, дизайн, фахівців, які будуть працювати на тебе. Це вже зроблено за тебе і подано на блюдечку.
Уяви, що ти зможеш говорити своїм друзям, що у тебе свій власний магазин айфонів, а на столі вдома у тебе будуть лежати 10 коробок айфонів, які розберуть за попереднім замовленням вже вранці.
Уяви, що у тебе є друг, у якого власний магазин айфонів вже два роки і він зможе консультувати і допомагати тобі з усіх питань виникають в процесі роботи.
Уяви, що у тебе є постачальник айфонів, у якого гарантія рік на всі апарати придбані у нього.
Представив? Чудово. Тільки що ти коротко зрозумів, що таке ФРАНШИЗА з продажу техніки APPLE .

а тепер докладніше, що ж буде входити в мою франшизу:
  • детальний матеріал, в якому я розповів до дрібниць особливості цього бізнесу. Вся інформація дається в текстовому і відео форматі, в текстовому форматі я розповідаю в деталях якісь важливі нюанси просування, реклами, продажів, роботи з постачальниками, роботи з клієнтами, обліку телефонів, розповідаю про те, як працювати з кожним джерелом трафіку наданим мною. А в відео форматі я показую, як це виглядає в живу, показую як потрібно перевіряти айфони, як потрібно працювати з клієнтами і обробляти їх на передоплату, показую безпосередньо процес продажу в режимі online, показую свій офіс і пояснюю які моделі і телефони потрібно тримати в наявності і роз'яснюю ще купу нюансів роботи.
  • Даю багаторівневі скрипти продажів, які я писав особисто грунтуючись на своєму досвіді і за якими працюють мої співробітниці і роблять більше 80 продажів щомісяця.
  • Даю надійних і перевірених постачальників, які продають від 1шт і дають гарантію рік на всі свої апарати, а також безкоштовно дають до кожного телефону скло і чохол. Доставка безкоштовна 1-3 дні, всі телефони у них завжди в наявності. Є можливість роботи по дропшипінгу з одним з постачальників
  • готовий сайт, який вже налаштований під твоє місто і вже готовий приносити тобі заявки. Я віддавав за цей сайт 30 тисяч рублів.
  • готовий Instagram, група ВКонтакте, причому не тільки по дизайну, але і по контент плану.
  • готовий авито магазин, в який входять якісні фотографії всіх айфонів від 4S до Х, а також унікально налаштовані продають тексту, які допомагають закривати клієнта на миттєвий зворотний зв'язок.
  • Комплект відгуків від Клієнтів, а також фото покупців, більшість з яких зроблені на тлі нашої назви Apple Prime, а значить ти сміливо можеш брати їх собі і викликати цим довіру клієнтів у своєму місті!
  • При бажанні відкриття оффлайн точки даю вам всю інформацію по юридичним і фактичним моментам ведення даного бізнесу. А також допомагаю в самому відкриття, надаючи всі матеріали (плакати, візитки, написи на двері), а також особисту підтримку.
  • а найголовніший бонус, це те, що в цю франшизу буде входити моє менторство і моя підтримка 24/7 з будь-яких питань, бо головним завданням на мене буде вивести вас на прибуток.
від тебе потрібно дике бажання робити бабки, а також гроші на саму франшизу, стартовий капітал тобі не знадобиться, бо як я вже сказав, з одним з постачальників можна працювати по дропшипінгу, а джерела трафіку є безкоштовні, оскільки франшиза з моїм наставництвом, то я зможу грамотно підібрати потрібний канал трафіку для тебе і допоможу запустити рекламу..
https://privatelink.de/?https://vk.com/bogachevblog?w=product-155011082_1907380%2Fquery

Угорі