Продам бізнес-модель міні чебуречної, яка успішно працює кілька років.
Інформація цінна, перевірена на практиці. Використовуючи її, люди відкриваються в різних куточках Росії, багато створюють цілі мережі! Так само вона буде корисна тим, хто хоче поміняти формат або урізноманітнити меню кафе, їдальні, ресторану, пекарні і т.д. якісні чебуреки користуються попитом у населення з різним рівнем доходу.
Інформація цінна, перевірена на практиці. Використовуючи її, люди відкриваються в різних куточках Росії, багато створюють цілі мережі! Так само вона буде корисна тим, хто хоче поміняти формат або урізноманітнити меню кафе, їдальні, ресторану, пекарні і т.д. якісні чебуреки користуються попитом у населення з різним рівнем доходу.
1. Відео, де в деталях записаний весь робочий процес від А до Я.на відео коментується кожен крок, всі рухи, пояснюються всі тонкощі, розкриваються секрети, рецепти, інструкції з торгівлі, смаженні, заготівлі тіста і начинок для чебуреків. . Не просто смачних чебуреків з тонким тестом і бульйоном всередині, а чебуреків, за які люди готові платити і купують не 1-2 рази, а приходять за ними роками. Приїжджають з іншого кінця міста.
Ціна чебурека з м'ясом: 60-90р, собівартість: 15р;
Ціна чебупіцци: 70-100р, собівартість: 25р
Щоденна виручка:
Влітку: 9000-12000р/день
Взимку: 7000-9000р/день
Чистий прибуток:
Влітку: 4000-5500р/день
Взимку: 2500-4000р/день
Підкреслюю, що цифри реальні,але скільки будете заробляти Ви, Я не знаю, все залежить від вас.
Подумайте! ринок переповнений шаурмою, піцою і ролами.
Це не франшиза, з цього зараз ви почнете торгувати або через рік, назветеся "кримські чебуреки" чи ні - справа ваша!
Вартість пакету з інформацією: 5000 руб (до кінця тижня)
Витрати на відкриття однієї точки: 170000-250000 руб
- Рекомендації з пошуку місця;
- Повний список необхідного обладнання;
- Контакти перевірених продавців, Де купити обладнання дешевше;
- Технологічні, калькуляційні карти, СанПіН;
- Рецепти чебуреків простими словами;
- Інструкція як все оформити за кілька днів;
- Перелік усіх витрат на відкриття;
- Кошторис витрат на ремонт фасаду та внутрішнє оздоблення;
- Список оздоблювальних матеріалів;
- Перелік щомісячних витрат і прибутку;
- Список щоденних витрат на продукти.
Ціна чебурека з м'ясом: 60-90р, собівартість: 15р;
Ціна чебупіцци: 70-100р, собівартість: 25р
Щоденна виручка:
Влітку: 9000-12000р/день
Взимку: 7000-9000р/день
Чистий прибуток:
Влітку: 4000-5500р/день
Взимку: 2500-4000р/день
Підкреслюю, що цифри реальні,але скільки будете заробляти Ви, Я не знаю, все залежить від вас.
Подумайте! ринок переповнений шаурмою, піцою і ролами.
Це не франшиза, з цього зараз ви почнете торгувати або через рік, назветеся "кримські чебуреки" чи ні - справа ваша!
Вартість пакету з інформацією: 5000 руб (до кінця тижня)
Витрати на відкриття однієї точки: 170000-250000 руб