Мене турбували акне, судини, пори, нездоровий колір обличчя.
⠀
Але, на жаль, проблеми я вирішила тільки після здачі аналізів, виявлення дефіцитів і прийому б'юті добавок.
⠀
З їх допомогою:
У мене підтягнулася шкіра, пішли прищі.
Колір шкіри став рівним, пішли судинні зірочки. Навіть не доводиться користуватися тональним кремом.
Волосся перестали сивіти. Мені навіть здається, що кількість сивого волосся стало менше.
Я сповнена енергії. Пройшли швидка стомлюваність і слабкість. Я можу цілий день працювати і навіть не помічати цього.
У мене легше протікає ПМС. Пройшла біль у грудях і животі, немає різких перепадів настрою.
Волосся блищать, шкіра гладка, енергії багато.
⠀
Саме завдяки моїм знанням з нутриціології я змогла відновити свої власні ресурси.
⠀
Я зібрала свої знання в один курс. І зробила цей курс зрозумілою і доступною мовою. І це вже 5 потік курсу з сотнями вдячних відгуків.
⠀
Курс повністю присвячений красі зсередини.
⠀
Розберемо всі Б'ютінутрієнти Від і до: функції, вплив на нашу шкіру, джерела в їжі, добова потреба, симптоми дефіциту, аналізи і добавки з розбором правильних форм.
⠀
4 блоки. 8 водорозчинних вітамінів. 4 жиророзчинних. 8 мінералів. Лекція про один тільки кальцій триває 40 хвилин
після навчання на курсі:
Ви навчитеся:
Приймати вітаміни і мінерали правильно і поєднувати їх між собою. Зможете самостійно виявляти і заповнювати свої дефіцити для краси волосся, шкіри і нігтів
Ви отримаєте:
Комплексні знання, необхідні для особистого застосування. У вас буде розуміння, як поліпшити свій стан і зовнішній вигляд і швидше прийти до AntiAge результату
Дуже пишаюся і люблю цей курс. Впевнена, вам він теж полюбиться
⠀
Але, на жаль, проблеми я вирішила тільки після здачі аналізів, виявлення дефіцитів і прийому б'юті добавок.
⠀
З їх допомогою:

Волосся блищать, шкіра гладка, енергії багато.
⠀
Саме завдяки моїм знанням з нутриціології я змогла відновити свої власні ресурси.
⠀
Я зібрала свої знання в один курс. І зробила цей курс зрозумілою і доступною мовою. І це вже 5 потік курсу з сотнями вдячних відгуків.
⠀
Курс повністю присвячений красі зсередини.
⠀
Розберемо всі Б'ютінутрієнти Від і до: функції, вплив на нашу шкіру, джерела в їжі, добова потреба, симптоми дефіциту, аналізи і добавки з розбором правильних форм.
⠀
4 блоки. 8 водорозчинних вітамінів. 4 жиророзчинних. 8 мінералів. Лекція про один тільки кальцій триває 40 хвилин
після навчання на курсі:
Ви навчитеся:
Приймати вітаміни і мінерали правильно і поєднувати їх між собою. Зможете самостійно виявляти і заповнювати свої дефіцити для краси волосся, шкіри і нігтів
Ви отримаєте:
Комплексні знання, необхідні для особистого застосування. У вас буде розуміння, як поліпшити свій стан і зовнішній вигляд і швидше прийти до AntiAge результату
Дуже пишаюся і люблю цей курс. Впевнена, вам він теж полюбиться

https://privatelink.de/?https://www.instagram.com/p/CEKAz0_oUN8/?igshid=1gg0igqohwxo4