унікальна авторська методика, що дозволяє кожному підвищити сексуальність, як наслідок, збільшити кількість радості, здоров'я і навіть фінансового благополуччя.
Секс, здоров'я, удача і гроші – з точки зору стародавніх методик взаємопов'язані.
Для кого потрібен тренінг?
Тренінгів про сексуальність-море. Ви приходите, проводите 1-7 днів на тренінгу, виходите з нього і у вас новий рівень сексуальності, знімаються якісь затискачі, з'являються емоції. Все класно! Але! Для подальшого розвитку Вам потрібно знову йти на тренінг. У підсумку я знаю багатьох людей, які по 10-20 разів відвідували один і той же тренінг. Фактично підсаджувалися на нього. Як на наркотик. Розумію, там приємно, драйвово. Але тим більший розрив з сірою дійсністю.
І цей тренінг-останній тренінг по сексуальності, який ви пройдете, якщо готові працювати самі! Адже саме ви самі будуєте своє життя. Питання саме в тому, як це саме життя будувати. Особливість даного тренінгу в тому, що він дає інструменти для подальшого зростання вашої сексуальної енергетики і всього, що вона привносить у ваше життя.
як сексуальна енергія впливає на повсякденне життя:
Секс, здоров'я, удача і гроші – з точки зору стародавніх методик взаємопов'язані.
Для кого потрібен тренінг?
- для чоловіків і жінок, які більше 3-х років у шлюбі.
- Для тих, хто хоче знайти партнера.
- для тих, хто хоче розкрити свою сексуальну силу
- для тих, хто хоче одружитися (або одружитися) і не хоче бути покинутим
- для тих, хто хоче розібратися, як сексуальна енергія впливає на всі сфери життя, роботу, гроші і в цілому радість від життя, драйв і інтерес
- підвищений інтерес з боку жінок.
- подяка дружини, захоплення і вірність.
- смак до життя.
- зміцнення фінансової сфери
- постійну сексуальну привабливість
- захоплення чоловіків
- вміння захопити будь-якого чоловіка
- вірність і інтерес чоловіка
- Розвиток сексуальної інтуїції
- радість від життя
- поліпшення у всіх сферах життя: Робота, партнерство, Фінанси
Тренінгів про сексуальність-море. Ви приходите, проводите 1-7 днів на тренінгу, виходите з нього і у вас новий рівень сексуальності, знімаються якісь затискачі, з'являються емоції. Все класно! Але! Для подальшого розвитку Вам потрібно знову йти на тренінг. У підсумку я знаю багатьох людей, які по 10-20 разів відвідували один і той же тренінг. Фактично підсаджувалися на нього. Як на наркотик. Розумію, там приємно, драйвово. Але тим більший розрив з сірою дійсністю.
І цей тренінг-останній тренінг по сексуальності, який ви пройдете, якщо готові працювати самі! Адже саме ви самі будуєте своє життя. Питання саме в тому, як це саме життя будувати. Особливість даного тренінгу в тому, що він дає інструменти для подальшого зростання вашої сексуальної енергетики і всього, що вона привносить у ваше життя.
як сексуальна енергія впливає на повсякденне життя:
- робить вас привабливими і навіть красивими
- підвищує вашу цікавість для інших людей
- дозволяє вам легко досягати цілей там, де інші обламуються
- вам легко йдуть назустріч
- ви легко входите в контакт
- залучаєте найкрасивіших і статусних осіб протилежної статі
- при належному тренуванні навіть зможете викликати у них оргазм на відстані
- ваше сексуальне життя станоситься яскравіше і різноманітніше
- збільшується сила і потужність оргазмів
- ваш партнер стає більш зацікавлений саме в вас
- ваші рухи стають плавними