Що нового?

Набір учасників Близькість (Марина Гогуєва)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1600 ГРН
Учасників: 0 з 44
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 37.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Вам не вистачає любові або ви не знаєте, куди бігти від людей? Потреба в когось поруч може виявитися співзалежністю, а втеча від контакту – контрзалежністю. Обидва способи підтримують залежні відносини і заважають будувати по-справжньому близькі. Щоб перестати грати в ігри, важливо розібратися в причинах. Іноді ми чіпляємося або біжимо від інших через висновки про себе, які зробили в дитинстві. Наприклад, я поодинці нічого не стою або мене не можуть любити просто так. Тоді треба чіплятися за інших. Якщо ж в дитинстві ми пережили хворобливе розставання, то від близьких краще бігти, раптом історія повториться? Я цього не перенесу. Всі ці почуття-Дитячі, які перекочували в сьогодення.
Відокремити минуле від сьогодення і спроектувати нове майбутнє допоможе курс "близькість".
"я змінюся, коли він/вона почне змінюватися".іноді клієнти міркують саме так. На жаль, це глухий кут. Якщо відносини в парі вимотують, не розвиваються, то ви можете запустити зміни у відносинах або в своєму житті, якщо партнер не захоче йти по шляху змін. Якщо продовжите очікувати від іншого, можете все життя провести в глухому куті.

Курс складається з 29 листів на Вашу електронну пошту, з них-3 трансові (аудіо) техніки.
Чому цей курс у форматі листів і без зворотного зв'язку?
Щоб вирішити проблему співзалежних/дистантних відносин важливо розуміти, на що йдеш. Може виявитися складніше або зовсім не те, що очікував. Можуть включитися проекції, вирувати почуття і бажання всіх звинуватити і все кинути. Може здаватися, що терапевт нападає на межі, не звертає увагу або звертає, але на інших більше.
Заочний формат дозволяє дбайливо поставитися до кордонів, дотримати індивідуальну швидкість роботи, м'яко доторкнутися до теми співзалежних і дистантних відносин. У вас буде можливість доторкнутися до власного емоційного конфлікту і досліджувати свої почуття.
Проходячи курс в таких умовах, можна поступово переконатися в безпеці і виходити зі звичного шаблону думок і дій, торкатися до тих спогадів і травм, які довгий час були пригнічені, а також усвідомлювати і змінювати свою поведінку у відносинах.

вам знадобиться: електронна поштова скринька для отримання листів, навушники для прослуховування аудіо, зошит і ручка для виконання практикумів (просто прочитаю – не діє!), Папір та олівці/фарби для виконання деяких завдань.

https://privatelink.de/?https://gogueva.ru/shop/kurs-blizost/

Угорі