Що нового?

Придбаний Бляді, гроші, 2 дороги. Читати і слухати (Настя Тараканова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 548 ГРН
Учасників: 0 з 26
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 21.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Правдива історія про найпотаємнішу і романтизовану професію світу. Ніяких рожевих окулярів і розмазування соплів по стінці. Ніяких казок про Попелюшку і красуню в одному флаконі. Тільки жесть, Гола правда і життя, через яку я пройшла сама.

Ти не знайдеш цього в моєму Instagram: історії такі, що будь-яка бан-політика знесе профіль в ту ж секунду, як я просто подумаю про це розповісти. Дерзай!

а тобі це навіщо?

01. Зазирнути за лаштунки
Перед тобою відкриється світ, який живе в тіні і існує за своїми законами. Він прихований від чужих очей, але, поки ти повертаєшся з роботи, гуляєш з дитиною і замовляєш улюблені роли, Москва дійсно не спить. Ти дізнаєшся всю жесть, яка відбувається ,і будеш по-іншому дивитися на будівлі готелів, на свого начальника, та й в цілому на чоловіків.

02. Полоскотати нерви

Правда про" доблесну "Московську поліцію і закони, які"захищають". Реальність про чоловіків, які втілюють свої найпотаємніші фетиші після прогулянки з дружиною по ТЦ, нудного перекладання папірців або шикарного світського прийому. Справжнє про хлопців, які клянуться любити тебе вірою і правдою, а потім розбивають обличчя об найближчу стінку.

03. Відпочити і розважитися

Я постаралася зробити склад легким і розбавити чорнуху гумором, щоб ти могла читати книгу і під час написання диплома, і після безсонної ночі в барі. Вона проковтується моментом, незважаючи на все, що відбувається.

04. Зрозуміти себе

Ми тут не тільки розважатися зібралися: мужик став вести себе дивно? Відносини тріщать по швах? Явно бачиш дзвіночки" біжи, виблискуючи п'ятами " або, навпаки, не знаєш, як їх розпізнати? Я по поличках все розкладаю і даю зрозуміти, куди рухатися далі.

ЯКЩО ПО ФАКТУ:

• всього більше двох тисяч клієнтів за шість років роботи;
  • Більше 60% з них-одружені і з дітьми;
  • кожен третій хотів полоскотати свою попу чимось міцніше одного пальця;
  • 20% обожнювали лизати ноги і тільки за це віддавали кругленьку суму;
  • ще 20% мріяли прийняти в рот мою сечу. І, звичайно ж, втілювали мрії в реальність.
і все це на 300 сторінках класичного книжкового формату. Книга охоплює десять років мого життя, де шість з них-сфера, а решта - життя до/після. Вона прийде на пошту в зручному форматі, ти зможеш завантажити її собі і перечитати в будь-який момент.

І не тільки перечитати: я записала аудіо-формат! Мої голосом, в професійній студії — ти ніби будеш присутній в моменті і спостерігати з боку. Весь бруд, треш, насильство і навіть щасливі історії — в твоїх вухах. Тільки уяви.

Настя Тараканова - (@anastasiatarakan)

Охуенний блогер, який не потребує представлення

Ні, а що? Навіщо соромитися? якщо ти на цьому сайті, то, швидше за все, і про блозі моєму знаєш. І як книга створювалася-теж. Якщо раптом немає, приємно познайомитися: я-та, хто викладає все як на духу і ніколи цього не соромиться. Замість сорому я вибрала розповісти дівчатам, що з себе представляє сфера проституції в реальності, а не як вчать Жовті газети або ескортниці в дорогущих шубах. Моя шуба теж дорогуща, але і дісталася вона не за красиві очі.

Я б віджартувалася, що пройшла Афганську війну, ось тільки іншим проходити її, як дама з кандибобером, не бажаю. А чому-дізнаєшся далі.

Тариф:
Читати і слухати ОХУІТЕЛЬНИЕ історії 5 годин

Книга у форматі ПДФ + аудіокнига, записана на професійній студії Моїм голосом. Також можна завантажити собі і слухати без Інтернету.

https://privatelink.de/?https://www.tarakanova-book.ru/

Угорі